En innholdsrik første dag i England!

Heihei! 

Jeg må bare starte med å si tusen takk! Jeg har fått så mye koselige hilsener og tilbakemeldinger på bloggen, det settes stoor pris på!

 

Man kan jo trygt si at første dagen her i England har vært rimelig hektisk! Til tross for at leiligheten vi har flyttet inn i er ferdig møblert så er det mye som må fikses og kjøpes inn! Vi var derfor nødt til å ta en tur på Ikea for å handle inn «bare det mest nødvendige»! Solen skinte og det var faktisk så varmt at vi kunne kjøre med taket åpent for første gang i år, det var veldig deilig! 

Da vi ankom Ikea var vi begge helt enige om at vi bare skulle ha noen ting som vi absolutt trengte. Jeg var egentlig bekymret for at vårt største problem skulle være å ikke bli enige om farger og stil, og ende opp med å ikke få med oss noe av det vi trengte. Sånn ble det da altså ikke, vi var faktisk enige om alt vi valgte og vi fikk med oss så mye ting at vi ikke engang hadde plass i bilen. (Godt at det finnes hjemkjøring av varer) Vi overdrev nok en smule med shoppingen, så nå er vi ganske spente på hvordan vi skal få plass til alt i leiligheten! 

Ellers har Riccardo gitt meg en omvisning av nabolaget, noe som var skikkelig gøy. Vi er begge to skikkelig overrasket over hvor fint det er her, og jeg er helt sikker på at vi kommer til å stortrives! Vi har sett så mange restauranter som vi bare må prøve, så nå skal vi bare spise ute fremover..

Riccardo har også bygget hele tre møbler som vi fikk med oss hjem i dag, og jeg satt for det meste å så på at han gjorde jobben.

 

Nå må vi prøve å få i oss noe mat før vi legger oss! Resten av møblene vi har bestilt kommer nemlig klokken 07 i morgen tidlig.. 

Vi flytter til England!!

 

Endelig kan Riccardo og jeg kalle oss samboere!! Dette har vi ventet så utrolig lenge på, og endelig er dagen her!! 

 

I forbindelse med at

Riccardo har fått en jobb som pilot i England har vi bestemt oss for at vi ikke orker et avstandsforhold lenger, og flytter derfor sammen! Vi har pendlet Italia – Norge i snart to år, og er veldig glade for å slippe den lange reiseveien for å se hverandre. 

 

Vi har funnet en utrolig søt leilighet rett utenfor London, og flytter offisielt inn allerede i dag! Leiligheten er nesten helt ny, og ligger i et skikkelig koselig nabolag. Beliggenheten på leiligheten er helt fantastisk, og vi har gåavstand til det meste! Riccardo har allerede vært der noen dager for å gjøre klart noen praktiske ting, så alt skal være klart til jeg kommer.

 

 

 

Det er veldig mye spennende ting som skal skje fremover, og jeg gleder meg masse til å dele dette med dere via denne bloggen!