Uken som var

Heisann! 

Nå er det endelig tid for enda en oppsummering av uken som har gått! Det har vært en stund siden sist, og det er rett og slett fordi det har gått i glemmeboken nå som jeg har vært i Norge. Denne uken har vært så bra, og jeg elsker å være her hjemme i Norge sammen med familien min! 

Høydepunkt – Jeg har gjort så mye koselig denne uken, så jeg vet ikke om jeg kan velge en spesiell hendelse! Men jeg har vært masse sammen med familien min, og det er et absolutt høydepunkt! 

Nedtur – At jeg ikke har sett Riccarfo på lenge.. Jeg valgte selv å la være å bli med flyet tilbake til England tidligere denne uken, men nå kjenner jeg at det er på tide å dra hjem til kjæresten min! Vi er sammen HELE tiden, og jeg kan seriøst ikke leve uten han. Det skal bli godt å se han igjen på tirsdag! 

Matrett – mormors vafler 100%! Det finnes ingen bedre, det er jeg helt sikker på!

Tips – Jeg elsker å høre på podcaster når jeg rydder og vasker i huset! Jeg føler at tiden går så mye fortere, og jeg liker at det ikke er helt stille rundt meg. Vanligvis hører jeg på podcaster som Tusvik og Tønne, eller Ida med hjertet i hånden, men nå har jeg lastet ned to forskjellige historiske podcaster. Jeg verken studerer eller jobber om dagen, så nå har jeg bestemt meg for at jeg er nødt til å lære meg noen nye ting. Historie er kjempe spennende, og de snakker om alt fra store hendelser til viktige personer! Det er et greit tips for dere som liker å lære nye ting, og kanskje ikke har tid til å sitte med å lese bøker i hverdagen! Podcastene er helt gratis, og du finner de på podcast appen.

 

Antrekk – Siden jeg bare pakket i en liten håndbagasje med planer om å bare være her i noen dager har ikke antrekkene akkurat vært noe å skryte av denne uken. Men forrige uke var det jo 17.mai, så favoritt antrekket mitt fra disse to ukene er jo den fine nord trøndelag bunaden min! Jeg bruker den jo bare 1 gang i året, så det er stas å få brukt den igjen! 

Innkjøp – Jeg kjøpte en lett og enkel sommerkjole på Cubus denne uken. Vi reiser snart til Tyrkia i to uker, så jeg hadde det i tankene  nå jeg kjøpte den. Den er sykt behagelig å ha på, også er den jo så søt! 

Bilde – 

Miniøya og familietid

 Hei dere!

 

I dag var det duket for tid med familien. Mamma, broren min og jeg fant ut at vi skulle ta med oss nevøen og niesen min på Miniøya festivalen på Tøyen i Oslo for litt kvalitetstid med familien. Det var et utrolig bra arrangement for barn, og det hele var lagt opp med stort fokus på miljø, noe jeg syntes var fantastisk. Det var så morsomt for hele konseptet var bygget opp på at det skulle være moro for både voksne og barn, og de klarte å gjennomføre det skikkelig bra.

Det første jeg tenkte da jeg kom inn var at det egentlig så ut som en ekte festival for det var fullt av partytelt, diverse scener med artister som spilte, og fullt av mennesker. Vi startet selvfølgelig dagen med en is hver, noe som falt veldig i smak hos de små. Vi fikk med oss diverse show på scenen, og vi tuslet egentlig rundt der hele dagen, og det var utrolig koselig. De var helt sinnsykt mye aktiviteter for de små, alt fra å lage sin egen superhelt drakt til store telt med ting å se på.

Som nevnt tidligere dreide de fleste aktivitetene seg om noe rundt miljøet, og hva vi skal gjøre for å ta vare på naturen. Blant annet å fiske opp søppel fra havet, kaste riktig søppel i riktig søppelkasse, og hvor viktig biene er for oss, og hvordan de lager honning. 

Det var gøy å se hvor engasjerte barna var, og det er helt klart noe jeg skal ta dem med på neste år også. Vi storkoste oss der, og etter noen timer dro vi videre inn til byen for å spise hamburger, etter stort ønske fra de små. Vi endte opp inne på Oslo city på Jenssens Bøffhus, jeg har faktisk aldri vært der før. Jeg var ikke så sulten etter all is og annet snop vi fikk i oss i løpet av dagen, så jeg spiste en grønn salat med bruschetta. Maten var veldig god og falt i smak hos alle.

Etter restaurant besøket dro en sliten gjeng hjem til broren min, der vi satt å så en film og slappet av. Det har vært en herlig dag, jeg elsker å tilbringe tid med tantebarna mine. Nå har jeg akkurat kommet hjem til mamma, og vi har slengt oss ned på sofaen med en stor skål med popcorn på bordet, og her skal vi ligge resten av lørdagskvelden.

– Jeg håper dere har hatt en fin dag, og at dere koser dere i kveld!

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese, eller et spørsmål; ta kontakt på Instagram: Helenehillestad.

 

 

Asiatisk restaurant og nye innkjøp

Heihei! 

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en tur i Ski sammen med mamma. Vi ble enige om å møtes der da hun var ferdig på jobb, det var lettere å spise sammen i Ski enn at jeg måtte komme meg inn til byen. Jeg tok bilen inn til ski sentrum i fem tiden for å møte mamma på en asiatisk restaurant som heter Tataki. Vi er veldig glade i å spise der begge to, og vi bestiller ofte sushi hjem derfra. I dag bestilte jeg fritert and med stekte grønnsaker til, og det var kjempe godt! Mamma bestilte diverse sushi, og det så også veldig godt ut. Mamma mente at vi ikke skulle ha dessert, men da måtte jeg protestere, det er jo det beste med å gå ut å spise! Så etter mye overbevisning fra min side endte vi opp med både sjokolade mousse og panna cotta, det var veldig deilig. 

Etter en god middag sammen skulle mamma inn på det store kjøpesenteret for å kjøpe seg nye bunadssko, da hennes ble ødelagt den 17.mai. Og etter to timer og 100 butikker senere kunne vi endelig dra hjem. Vi fikk ikke tak i bunadssko, men både mamma og jeg shoppet litt annet som vi sikkert egentlig ikke trenger. Det blir alltid sånn med oss, haha.. jeg kom over noen sykt søte hårstrikker, og jeg kjøpte tre av dem. Det gjør liksom så mye med en enkel frisyre når man har noen fine hårstrikker eller en enkel hårbøyle. 

Jeg tenkte jeg skulle sette meg ned med mamma å se en film her nå, det er deilig med beina litt høyt etter tråkking sånn en hel dag. I morgen går turen til Miniøya festival, så det blir nok en del gåing i morgen også. 

 

Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere får en fin helg! 

 

Instagram : Helenehillestad 

Helgens planer

Heisann!

 

God morgen! Nå sitter jeg her på kjøkkenet å drikker en stor kopp te, hvor ble det av det fine været vårt? Det er iskaldt her i dag og det er ikke ofte jeg drømmer tilbake til været i England, men i dag gjør jeg faktisk det.. I følge Riccardo er det strålende sol og 25 grader i Chelmsford. I går fikk jeg bestilt meg en ny billett hjem til England, og jeg reiser den 28.mai. Nå skal jeg kose meg med familien de neste dagene, og nyte å være sammen med alle sammen. 

Fredag – I dag har mamma og jeg avtalt å finne på noe koselig sammen. men vi har ikke bestemt hva enda. Hun er foreløpig på jobb så det blir nok opp til meg å bestemme hva vi skal finne på. Det er mulig jeg booker et bord på en restaurant, eller at vi rett og slett bestiller noe mat hjem hit. Jeg har helt dilla på en indisk restaurant på Frogner i Oslo, så mest sannsynlig skal jeg prøve å skaffe oss et bord der. Ellers skal jeg rydde litt her hos mamma, og jeg tenkte faktisk å unne meg selv en god pastarett til lunsj i dag.

 

Lørdag – I morgen skal vi gjøre noe jeg faktisk gleder meg skikkelig til sammen med mamma, broren min, nevøen og niesen min. Vi skal nemlig på Mini øya festival i Oslo, en festival laget for barn. Jeg savner tantebarna mine så ekstremt mye når jeg er i England, så det blir skikkelig moro å finne på noe med dem. Senere på kvelden har jeg planer om å møte en god venninne på en drink eller to..

 

Søndag – På søndag skal jeg på middag til pappa igjen, og jeg gleder meg skikkelig! Verken pappa eller jeg har noen sinne vært noe ekstremt gode på kjøkkenet, men vi prøver å utfordre oss selv når vi lager mat sammen. Jeg tenkte vi kunne lage en god kyllinggryte som jeg har funnet en oppskrift på på nettet. 

 

Sånn ser helgen ut foreløpig, det er mulig det blir noen endringer her og der, men jeg gleder meg veldig til å tilbringe denne helgen med familien. Nå skal jeg hive på meg noen klær og løpe bort på butikken for å handle inn til pasta. Jeg har blitt helt avhengig etter å ha vært så mye i Italia, haha..  Ha en fin dag, så hører dere fra meg senere i dag!

 

Om du har noen innspill på hva du vil lese mer om, eller bare et spørsmål; ta kontakt på Instagram: Helenehillestad.

Vafler, og venninne tid

Hei dere!

 

Det har vært dårlig blogging fra meg de to siste dagene, og det er faktisk fordi jeg har hatt en skikkelig skrivesperre. Jeg har ikke hatt en anelse om hva jeg skulle skrive om, og det har ikke skjedd stort. I dag derimot har jeg fått gjort riktig så mye koselig. Dagen startet med en tur til mormor og morfar der jeg ble invitert på vafler, jeg ELSKER vafler! Mormors vafler er verdens beste, og jeg ble sittende der å skravle i sikkert 3-4 timer. Det er alltid så koselig å tilbringe tid med dem, jeg savner dem masse når jeg er i England. 

Etter god mat og koselig stund der tok jeg turen mot Ski storsenter der jeg skulle møte en god venninne! Vi spiste en god middag sammen på Egon, og det var så koselig å se henne igjen! Det er så deilig med venninner der praten bare flyter og vi har det alltid så gøy sammen.

Etter middagen tuslet vi litt rundt på det store kjøpesenteret, og det ble selvfølgelig shopping i dag også. Det er så mye fint i butikkene nå, og når det er så billig er det lett å bare rive med seg. Jeg endte opp med en søt sommerkjole, og en kul shorts. Jeg måtte også handle inn både foundation og concealer, jeg føler at jeg alltid går tom for disse to.. Klærne kommer det bilder av senere denne uken.

Nå skal jeg rydde litt her hjemme, og bestemme meg for hvilke klær jeg skal pakke med meg hjem til England igjen. Som nevnt tidligere er skapet mitt her hos mamma stappfullt av klær, så jeg må finne en løsning på hvordan jeg skal få med meg alle klærne til England. Skikkelig luksusproblem. 

– Har du noen forslag til hva jeg kan skrive om? Eller bare et spørsmål? Ta kontakt på Instagram: Helenehillestad.

5 ting jeg gleder meg til

Hei, og god morgen!

 

Det er så utrolig deilig å våkne opp her i Norge, og jeg er glad for at jeg valgte å være igjen her noen dager ekstra. Ikke fordi jeg ikke vil være med Riccardo, men fordi jeg hadde bare sittet i leiligheten alene der de neste dagene uansett. I går snakket vi litt om planene for sommerferien, og alle de morsomme tingene vi skal finne på! Jeg tenkte jeg kunne dele de topp 5 tingene jeg gleder meg til i sommerferien.

1. Ferier

Som jeg har skrevet til dere tidligere på bloggen har Riccardo og jeg booket oss hele 5 ferieturer sammen denne sommeren. Allerede nå i starten av juni går turen til Tyrkia, der vi skal være i to uker. Jeg har bare vært der en gang tidligere, og gleder meg helt sykt mye til å reise dit igjen. Etter ferien i Tyrkia går turen til England der vi skal være i en til to uker før vi drar en tur til Roma. Det blir ikke lange oppholdet på meg i Roma, men jeg får rundt 4 dager der før jeg drar videre mot Norge. Fra Norge skal jeg faktisk på roadtrip til Polen sammen med broren min, og når vi ankommer Polen er det duket for et tre dagers bryllup, noe jeg gleder meg veldig til!

2. Bli brun

Jeg har gått å ergret meg over hvor ekstremt blek jeg har vært hele vinteren, så nå gleder jeg meg veldig til å ligge å sole meg masse i sommer. Det er ikke det at målet mitt er å bare ligge i solen, men jeg blir mye finere og freshere med en gang jeg får litt sol på kroppen.

3. Gode middager

Jeg gleder meg til all den gode maten vi skal spise i sommer, og kanskje spesielt all den gode grillmaten vi skal spise. Det er lite jeg liker mer enn skikkelig god grillmat, store salater og alt som hører til om sommeren. I tillegg skal vi jo til Italia der jeg har alle planer om å spise pasta til alle måltider. 

4. Sene sommerkvelder

De beste kveldene jeg vet om er å sitte lenge ute i varmen, høre på musikk, drikke gode drinker og spille spill sammen med venner og familie. Når tiden bare flyr, og plutselig er det langt over midnatt. Jeg gleder meg veldig til å tilbringe mye tid på dette i sommer.

5. Treningsmotivasjon

Jeg blir alltid mye mer motivert til å trene om sommeren! Jeg liker veldig godt å trene utendørs, og det føles mye lettere å kunne gjøre det når det er sol og sommer. Jeg gleder meg skikkelig til å kunne ta på meg joggeskoene og løpe meg en tur i skogen.

 

Har du noen forslag på innlegg, eller et spørsmål? Send inn på Instagram: Helenehillestad.

Jeg ble ikke med flyet mitt til England

Heihei!

 

Nå skulle jeg egentlig akkurat landet i England sammen med Riccardo, men her sitter jeg igjen i Norge.. Jeg kjørte Riccardo til flyplassen tidligere i dag, men jeg valgte faktisk å bli igjen i Norge noen dager til. Riccardo skal jobbe masse de dagene som kommer, så jeg bestemte meg for at det var hyggelig å tilbringe litt mer tid med venner og familie her. Det å bo sammen i England er helt fantastisk, men det kunne blitt kjedelig med disse 5 dagene alene i leiligheten. 

Uken som kommer tar jeg ganske på sparket, men jeg har store planer om å tilbringe mye av dagene sammen med familien. Jeg er så familiekjær og det å ikke ha muligheten til å se dem når jeg ønsker er noe jeg setter lite pris på, derfor utnytter jeg all den tid jeg kan til å se dem når jeg først er her. 

Det har vært en skikkelig merkelig dag i dag, og jeg går konstant rundt med en følelse av at jeg kunne sovnet når som helst. Jeg var oppe allerede i syv tiden i dag tidlig, men jeg måtte faktisk gå å legge meg igjen.. og der ble jeg liggende helt til klokken tolv. Det er veldig lommert ute, så jeg har en følelse på at det kan ha noe med det å gjøre. Nå skal jeg faktisk legge meg på sofaen å finne en bra film å se på sammen med mamma. Det blir nok til at jeg legger meg tidlig i dag, og det er egentlig helt greit med tanke på at jeg kan få utnyttet dagen i morgen. 

 

Håper dere har hatt en fin dag, så hører dere fra meg i morgen!

Har du noen spørsmål eller innspill på innlegg du gjerne vil lese; ta kontakt på Instagram: Helenehillestad.

 

Ukens spørsmål

Hei dere!

 

I går var planen egentlig at Riccardo skulle hoppe i fallskjerm, men på grunn av vær var vi dessverre nødt til å booke oss en annen dag. Jeg spurte dere på Instagram om dere ønsket å se en vlogg fra den dagen og det virket som om det var stor interesse for det. Jeg valgte rett og slett å ikke vlogge i går da det ble utsatt, for vi gjorde faktisk ikke noe spennende. Jeg spurte også på Instagram om dere hadde noen spørsmål til ukens spørsmål, og jeg fikk faktisk inn en del som jeg tenkte jeg kunne svare på her.

Hva syntes du om 2.klasse på vgs?

Skal jeg være helt ærlig så husker jeg ekstremt lite av andre året mitt på videregående. Jeg vet at alle mine nærmeste venninner havnet i samme klasse bortsett fra meg, og at jeg syntes det var kjipt. Men jeg hadde noen gode venninner i min egen klasse også, så det gikk helt fint. 

Hvem er bestevennen din?

Jeg har ingen spesifikk bestevenn, men mange gode venninner. 

Hvor i England bor du?

Vi bor i Chelmsford i Essex.

Hva er favoritt maten din?

Hm, jeg må helt ærlig si at jeg ikke klarer å velge mellom en god pastarett eller taco. Jeg spiser alltid masse pasta når vi er i Italia, og det er noe av det beste jeg vet om, men på den andre siden er det lite som er så godt som fredagstaco!

Whats your favourite country to travel to? Favoritt landet ditt å reise til

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, for jeg elsker å reise og oppdage nye steder!  Hellas har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt, jeg har så mange gode minner fra turer til Hellas med familien min. 

Hvor lenge har du og Riccardo vært sammen?

Vi har vært sammen 2 år til sommeren.

Er det sant at du droppet vennene dine for å bli sammen med Riccardo?

Dette spørsmålet tok jeg med fordi jeg vet at det har gått en del rykter om akkurat dette. Det stemmer ikke at jeg har droppet noen venner på grunn av Riccardo. Det stemmer derimot at det ble en del utenlandsturer på meg i starten av forholdet, og at jeg da fikk mindre tid til venner og familie. Jeg har endret meg veldig på de to årene jeg har vært med Riccardo, og jeg har derfor valgt å holde kontakten med venner som har like verdier som meg. Jeg prøver å ha kontakt med så mange jeg kan, men det er rett og slett ikke så lett når man bor i et annet land.

Hvor ofte trener du?

Jeg liker å tro at jeg trener hvertfall 3-4 dager i uken, men dette skeier ofte ut når vi reiser. Jeg har nettopp begynt å trene etter om lag to år pause, så jeg prøver å få inn en fastere rutine på det.

Hva liker du best å gjøre på fritiden?

Jeg elsker å bruke fritiden min på morsomme aktiviteter sammen med venner og familie. Jeg kan absolutt ikke sitte inne en hel dag, og jeg må ut hvertfall en tur om dagen. Jeg elsker å dra på forskjellige interessante museumer, og ting som jeg vanligvis ikke har tid til. 

– Det var spørsmålene for denne gang, om du har noen nye spørsmål; send de inn på Instagram: Helenehillestad.
 

Proseccodrinker og venninne lunsj

Hei dere!

 

Det er travle dager her i Norge, og alltid mange planer på agendaen – det er jo så mange vi vil møte og være med. I dag startet dagen min på en lunsj med to av mine beste venninner! Riccardo kjørte meg dit i ett tiden, så dro han og moren til flyplassen fordi hun skulle hjem i dag. Hos Albertine var det gjort istand så utrolig koselig oppe på terrassen hennes med alt fra jordbær og brownies, til diverse prosecco drinker som hun hadde laget for oss. Det var så godt å se dem igjen, jeg har jo savnet dem skikkelig! Er det noe man legger merke til i England er det at man ikke har noen gode venninner å finne på ting med. Jeg er så avhengig av å ha vennene mine rundt meg, og det kan fort føles litt ensom å være uten dem. Temperaturen var varm og vi ble sittende ute å skravle i 3 timer, tiden bare fløy. 

Riccardo kom etterhvert for å plukke meg opp, da gikk turen videre mot min kjære mormor og morfar. Riccardo hadde kjøpt en nydelig blomst til dem som takk fra han og moren for 17.mai feiringen vi hadde hos dem. De ble veldig glade for blomsten, og når vi hadde vært der en liten stund dro vi videre.

Da skulle vi nemlig på besøk til mamma for å spise hjemmelaget pizza, finnes det noe bedre? Det var to gigantiske pizzaer med alt fra kylling til peperoni, og jeg spiste ALT for mye mat. Pizza er noe av det beste jeg vet å spise, og jeg tror det er få pizzaer som slår mammas hjemmelagde. Solen kom til slutt fram, og vi ble sittende ute med kortspill og pizza en god stund. Jeg tapte veldig i dag, så jeg får tenke som så at jeg er heldig med kjærligheten. 

Nå har vi nettopp kommet hjem fra flyplassen der vi hentet pappa som kom hjem fra Bergen! Vi har satt oss ned for å spille en runde kortspill her også, så jeg skal prøve å gjøre opp for mitt store nederlag tidligere i dag. 
 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, så hører dere fra meg i morgen, da går turen mot Oslo fallskjermklubb!

– Om dere har noen innspill på innlegg dere gjerne vil lese, eller et spørsmål; ta gjerne kontakt på Instagram: Helenehillestad.

 

Museum og alt for mye mat

Heisann!

 

Nå er det ganske mye sen blogging fra meg om dagen, og det er rett og slett fordi vi gjør så mye gøy at jeg ikke har tid før vi kommer hjem på kvelden. I dag har vi blant annet vært på viking museumet på Bygdøy sammen med mamma. Riccardo og jeg har vært der en gang tidligere, men det var gøy å ta turen igjen i dag. Jeg synes historie er så utrolig spennende, og jeg har alltid vært ekstra interessert i vikingtiden av en eller annen grunn. Etter turen på viking museet hadde vi en liten lunsj pause på restauranten “Hjemme hos svigers”, de andre spiste bare en liten kake hver, men jeg var så sulten at jeg endte opp med å bestille en stor pastarett – det var kjempe godt. 

Vi har vært på en liten shoppingrunde i Oslo i dag også, men jeg kom aldri helt i shopping modus, så det ble ikke noen nye innkjøp i dag. Nå har vi nettopp kommet hjem fra en skikkelig god middag på en rimelig nyåpnet restaurant i Ski No.4, maten var himmelsk og jeg føler meg faktisk så mett at jeg er helt uvel. Det har vært en kjempe fin dag sammen med Riccardo, moren hans, mamma og broren min! Nå er planen å legge beina høyt, og bare slappe av! Det har vært mange innholdsrike dager, så nå skal det bli godt å ta det helt med ro. Tenk at man kan bli så sliten av å være på “ferie”. 

Ha en fin kveld dere, så hører dere fra meg i morgen!

– Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese, eller et spørsmål; ta kontakt på Instagram: Helenehillestad.