2021 – Oppsummert

Januar

Første ordentlige måneden med Nala i familien. Korona lockdown, ingen jobb og hverdagen dreide seg for det meste om å lufte, mate, leke og kose med Nala.

Februar

Nok en måned som dreide seg mye om Nala. Jeg begynte også å jogge, noe jeg helt sikkert hadde godt av etter all julematen – haha.

Mars

Etter 4-5 måneder fra hverandre fikk jeg endelig til å se min kjære Riccardo igjen. Mange flyturer og koronatester måtte til for å komme meg til Roma, men det var totalt verdt det.

April

I mars begynte jeg å bake igjen etter mange år uten. Jeg vet ikke hvorfor jeg noen gag stoppet, men å er jeg helt hektet igjen. Nala begynte endelig å bli stor nok til å gå litt lenger turer, det satt jeg pris på.

Mai

Varmere vær og endelig kunne vi kose oss mer utendørs. En alternativ 17.mai feiring på grunn av korona.
Juni

I juni fant vi ut at vi hadde tidenes vannlekkasje hjemme, og vi måtte flytte ut på dagen. Nala og jeg flyttet hjem til broren min. Dette gjorde at vi bestemte at jeg skulle flytte enda tidligere til Italia, da det ville ta måneder før huset skulle bli ferdig. Jeg sa opp jobben min, og organiserte det vi trengte for flytting.

Juli

I juli kom endelig Riccardo til Norge, og han fikk møte Nala for første gang! Det gikk så fint, og de ble jo så glade i hverandre med en gang! Han hjalp meg også med en del ting som måtte ordnes før flyttingen.

August

Denne måneden prøvde Riccardo og jeg å fokusere på å være mye i skogen med Nala og å prøve å nyte den norske naturen så mye som mulig før vi flyttet til Italia. Jeg jobbet mye denne måneden, siden det var den siste måneden i jobb.

September

I september feiret vi bursdagen min opp til 4 ganger – haha. Jeg brukte mye tid med familie og venner før jeg dro. Mye pakking, da alle tingene mine var flyttet rundt til alle i familien min pga vannlekkasjen. For et kaos, haha. Siste dagen før flytting måtte Nala operere foten sin, stakkars. Heldigvis var hun i form til å være med på reisen.

Oktober

Nala og jeg fant oss til rette i Roma. Endelig skulle vi starte livet vårt sammen med Riccardo i det nye huset vårt!

November

Jeg fikk besøk av både mamma og bestevenninnen min denne måneden, det betydde alt for meg. Jeg gleder meg virkelig små mye til jeg kan invitere mine kjæreste hit til et ferdig hus.

Desember

I starten av desember tok Riccardo og jeg en tur til Norge. Siden vi skulle feire jul og 30 års dagen hans i Italia i år, hadde jeg en liten overaskelse til han i Norge. Jeg hadde organisert en liten fest for han med nærmeste familie i Norge, utendørs. Vi hadde ordnet oss en gapahuk, bål, fakler, masse forskjellig drikke og mat. For å komme oss dit ble vi hentet av to vakre hester med slede, som vi kjørte rundt med i ca en time. Vi koste oss med gløgg og kjeks i vognen, mens vi nøt utsikten og hørte på bjelleklang fra hestene, skikkelig romantisk og koselig!

Da vi kom hjem til Italia igjen fikk vi både dører, kjøkkenbenk og kokeplater på kjøkkenet. Endelig kunne vi leve litt mer “normalt” igjen. Vi hadde en strålende julefeiring sammen med familien vår her.

 

Godt nyttår!