Familiekos på stranden

God kveld!

 

Nå sitter jeg her på sofaen med beina høyt etter en fantastisk dag tilbrakt med familien min. Jeg er veldig sliten nå, men det var så koselig å være med alle sammen i dag at jeg ikke merket hvor sliten jeg var før nå. 

Dagen startet med en tur til en koselig liten strand ikke så langt unna der vi bor, der skulle mamma og jeg møte nevøen, niesen og svigerinnen min. Jeg elsker å være sammen med tante barna mine, jeg savner dem jo så mye når jeg er i utlandet.. Været var varierende, men stort sett sol da vi var på stranden. Vannet var kaldt så jeg badet ikke i dag, men det var overraskende mange mennesker som plasket rundt i det iskalde vannet, de er gale tenker jeg. Jeg vasset faktisk helt ut til vannet traff knærne mine, men lenger enn det kom jeg meg ikke. Etter noe timer med lek og moro på stranden kom det noen voldsomme skyer og lynnedslag så da fortet vi oss til bilen før regnværet traff oss.

Vi dro hjem til mamma etterpå, der var vi såå heldige det ble jo kjempe varmt og strålende sol!! Det ble soling og såklart vannkrig! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke gadd å være med på den krigen  lenger enn 5 minutter, vannet er jo så kaldt.. Etterhvert ble det grilling og fantastisk mat, skikkelig familiekos! Dager som dette er de beste!

Etter at de dro hjem kom mormor og morfar på besøk med broren til mormor med kona hans, vi spiste kaker og drakk kaffe ute i skyggen – det var kjempe godt! Det ble dessverre ikke så mye kake og kaffe på meg på grunn av magesmertene, men det var veldig koselig med besøk! 

Nå er jeg som nevnt veldig sliten! Jeg tenker å bare slappe av og ringe Riccardo, jeg savner han så mye allerede! Jeg er helt avhengig av han på alle mulige måter, bare en dag uten hverandre føles ut som en evighet! Jeg er så heldig som har en kjæreste som også er min bestevenn! Jeg hadde aldri klart meg uten han i livet mitt, så de neste 10 dagene uten hverandre blir lange.. 

Jeg håper dere har hatt en strålende søndag, så hører dere fra meg i morgen! 

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese om, eller bare et spørsmål; ta kontakt på Instagram : https://www.instagram.com/helenehillestad/

Uken som gikk

Heisann!

 

En ny uke har gått, og jeg skjønner ikke hvordan tiden bare flyr av sted.. Det føles ikke ut som lenge siden jeg var hjemme i Norge sist, men det er jo faktisk en måned siden allerede! Denne uken har det jo skjedd mye moro, og jeg gleder meg til å oppsummere denne uken sammen med dere! 

Høydepunkt – Å se familien igjen! Jeg har sagt det mange ganger før og jeg sier det igjen, jeg er en skikkelig familie jente. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten familien min, og jeg elsker å være sammen med dem alle sammen! 

Nedtur – At jeg har vært så dårlig den siste uken. Det er ikke noe gøy å føle at man ikke har kunnet bidra med noe i huset når Riccardo jobber så mye som han gjør. Jeg føler jo at jeg er tidenes lateste menneske som bare ligger i sengen dag inn og dag ut, men heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som bare vil at jeg skal bli frisk og bra igjen!

Matrett – Er is en matrett? For vi spiste verdens beste is i går før jeg dro til Norge. Den het Billionaire Sundae salted caramel.. Dere skjønner hva jeg mener når jeg skriver det, den var verdt hver eneste kalori for å si det sånn. Det har værtsåå mye god mat denne uken, Indisk restaurantr på mandag, Nandos i går og tidenes grillmat hos mamma i dag. Jeg kan faktisk ikke bestemme meg jeg.

Antrekk – 

Innkjøp / Tips- Jeg har nettopp brukt opp primeren min fra Urban Decay som jeg ELSKER, da jeg dro ut for å kjøpe en ny var de dessverre tom for akkurat den på begge sminkebutikkene jeg handler på i Chelmsford.. Da ble jeg tipset om Ysl sin Top secrets instant moisture glow som fungerer som en primer, og tro meg den er amazing! Virkelig å anbefale om du også har kombinert hud, den jevner ut porene fantastisk og gir en skikkelig glød – jeg elsker den!

Bilde – Bare fordi jeg elsker de nye neglene mine!!

Endring i planene

Hei dere!

 

Nå har jeg faktisk noe jeg må fortelle dere, for jeg er nemlig ikke i England lenger.. Det ble et veldig spontant valg, og jeg valgte å reise hjem til Norge i dag istedenfor på tirsdag. Dette gjorde jeg fordi jeg har vært ekstremt dårlig de siste dagene, og da er det godt å komme seg hjem til Norge. Det føles tryggere for meg å være her spesielt når Riccardo jobber så mye. I England har jeg ikke bil uten Riccardo, og siden han jobber som pilot er han umulig å få tak i om ikke han tilfeldigvis har på mobilen iløpet av en arbeidsdag. Det er ekkelt å ikke vite hvem man skal ringe, eller hvor jeg skal dra om formen blir så dårlig at jeg trenger hjelp. Uansett er det så koselig å se mamma igjen, og vi dro faktisk rett på middag nå når jeg kom hjem! 

I dag bestemte Riccardo og jeg oss for å spise lunsj ute sammen før jeg dro til Norge. Det var så sinnsykt varmt der i dag, det var som å bli slåyt i ansiktet med en vegg av varme da vi gikk ut døren. Det var såå deilig, men det kunne med fordel vært litt vindt kjente jeg.. De sa faktisk på nyhetene at det var Englands varmeste dag så langt i år, det var deilig! Vi endte opp med å dra på Nando’s for å spise lunsj i dag, enkelt og godt! Vi endte opp med å sitte inne for vi klarte faktisk ikke å sitte ute i varmen å spise.

Jeg kjøpte meg en salat med hvitløksbrød ved siden av ( hvitløksbrødene var helt himmelske!! Virkelig å anbefale om du skal på Nando’s). Riccardo kjøpte noe kylling greier, og han dynket den i de sterkeste sausene de hadde der. Jeg skjønner ikke hvordan han klarer, svetten bare renner men han synes at jo sterkere maten er jo bedre..  

Vi endte også opp med å kjøpe en STOR is etterpå, men jeg spiste sikkert 5 skjeer før jeg ble kvalm og måtte kaste den.. Typisk! 

Nå har jeg akkurat kommet inn døren her hjemme, og jeg er rimelig klar for en god natt søvn! I morgen går turen til stranden med niesen og nevøen min, det gleder jeg meg veldig til!

– Jeg ønsker dere alle en god natt, så hører dere fra meg i morgen! 

Kveldstur, og gode samtaler

God kveld!

 

I skrivende stund sitter jeg her med nesa ned i italiensk bøkene mine. Det går heldigvis fremover, men det er jammen ikke lett! En ting er å pugge språket alene, men en annen er når jeg skal begynne å prate med mennesker. Jeg trodde selv at jeg lå godt an helt til Riccardo skulle teste meg, da skjønte jeg ingenting. Jeg håper jeg klarer å lære meg nok til å klare meg når vi flytter til Roma.

I dag måtte jeg som nevnt i går vaske og rydde absolutt hele leiligheten. Det var litt av et prosjekt, men jeg klarte faktisk å bli ferdig til slutt! Som premie til meg selv tok jeg turen til salongen der jeg fikser neglene mine. I dag hadde jeg lyst til å prøve noe nytt, og etter å ha snakket litt med han som fikser neglene mine ble vi enige om å satse på en litt annerledes form og ombre effekt. Jeg synes de ble skikkelig kule, og er såå fornøyd! Vanligvis går jeg bare for en vanlig rosa farge, men det er alltid gøy å prøve noe nytt. Jeg tenkte egentlig å ta en pedikyr også i dag, men tiden gikk helt ifra meg så det får bli en annen dag. Riccardo og jeg skal i et bryllup i Polen om noen uker, så jeg må få gjort det før avreisen dit! I den anledning skal broren min og jeg faktisk kjøre bilen helt fra Norge til Polen, for å ta det som en liten roadtrip ferie. Jeg gleder meg ekstremt mye, og jeg reiser faktisk til Norge allerede nå på tirsdag!

 Det ble litt endringer i planene våre her, for egentlig skulle både jeg og Riccardo reise sammen til Italia først, men siden han har så mye jobb og møter når vi kommer dit fant vi ut at det var bedre å ta en litt lenger og koselig ferie til Roma evt i august. Jeg gleder meg uansett masse masse til å reise tilbake til venner og familie, og Riccardo kommer selvfølgelig på besøk til Norge noen dager han også. 

Det har vært så utrolig fint vær her i dag, så etter at Riccardo kom hjem fra jobb måtte vi bare nyte solen litt. Vi elsker å gå små turer sammen, det er jo så koselig! Det jeg liker best med det er at vi prater så godt sammen, og vi har det alltid så koselig sammen når vi skravler og trasker rundt. Vi gjorde som vi pleier; kjøpte oss en kaffe på Starbucks og gikk en times tid før vi dro hjem for å lage middag. I dag stod wok på menyen, både jeg og Riccardo ELSKER wok. Vi utfyller hverandre ganske bra egentlig, for jeg spiser alle grønnsakene og han spiser alt av kjøtt, haha.. Maten var veldig god, og nå har jeg som sagt satt meg ned med italiensk bøkene igjen. Nå skal det pugges skikkelig!

 – Jeg håper dere har hatt en fin dag, så hører dere fra meg i morgen igjen!

 

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese, eller bare et spørsmål; ta kontakt på Instagram: https://www.instagram.com/helenehillestad/

 

Verdensrekord i soving?

Heisann dere!

Nå står jeg egentlig på vei ut av døren, jeg har endelig klart å overbevise meg selv om å dra å trene. Jeg trente litt hjemme i går siden Riccardo ikke orket å dra på treningssenteret med meg. Jeg kunne dratt alene, men da trente jeg heller hjemme. Jeg fant et skikkelig bra treningsopplegg på YouTube her om dagen fra en Victoria’s Secret modell. Opplegget virket faktisk veldig lett, men der tok jeg veldig feil. Jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg med hva jeg pleier å trene, så jeg kan legge til hennes opplegg der! 

Jeg ble rett og slett helt utslitt av den treningsøkten i går, og jeg endte opp med å sove helt til halv ett i dag.. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig at JEG sov så lenge? Den siste måneden har jeg alltid våknet av meg selv senest åtte. Jeg prøver å trøste meg selv med at jeg sikkert hadde gått av den søvnen. Riccardo var på jobb allerede klokken fire i natt, så jeg var litt stresset da jeg så hvor mye som skulle gjøres før han kom hjem. Jeg liker å rydde og vaske for å gjøre det litt koselig her før han kommer hjem fra jobb, men i dag strakk ikke tiden til. Etter at vi kom hjem fra matbutikken har jeg utsatt ryddingen, og det blir litt av en jobb for meg i morgen tidlig. Er det ikke rart hvor fort det blir rotete av bare to mennesker? 

Planen var å lage wok med nudler og kylling i dag, men siden vi fortsatt ikke har klart å komme oss på treningssenteret så får vi utsette det også til i morgen. For en dag dette har vært, jeg har ikke fått gjort noe effektivt! Jeg satser på at jeg får noe ut av turen på treningssenteret! 

Jeg håper dere har hatt en fin dag så hører dere fra meg i morgen! 

Dagen der alt gikk galt

Heisann dere!

 

I går sovnet jeg rett og slett før jeg fikk lagt ut dette innlegget, men nå skal jeg fortelle dere hvorfor overskriften ble som den ble.

 

Jeg stod som vanlig opp i åtte tiden, men siden Riccardo fortsatt sov lå jeg bare i sengen å så på en dokumentar imens jeg ventet på at han skulke våkne også, og før jeg visste ordet av det sov jeg også..  Vi våknet ikke før sikkert tolv, og vi var skikkelig forvirret begge to. Riccardo fortalte meg at han hadde lyst til å gå ut å spise lunsj siden det var søndag, det har på en måte blitt en liten tradisjon vi har. Vi hadde ikke booket noe bord, men han ville dra på favoritt restauranten vår her og tenkte at det gikk fint uten reservasjon. 

Jeg fikset og ordnet meg og i det vi akkurat hadde gått ut døren legger vi merke til at kjolen min har raknet på armen.. skikkelig irriterende siden det er andre gangen jg har den på! Da måtte jeg selvfølgelig løpe inn å finne en ny kjole i all hast. Da jeg kommer ut av leiligheten igjen ser jeg at Riccardo søren meg har klart å søle cola utover hele skjorten sin, og vi måtre opp i leiligheten igjen.. Klokken var allerede 30 minutter etter da vi egentlig hadde tenkt til å være på restauranten, og ingen av oss hadde spist noen ting enda. 

Vi kom oss til slutt til restauranten, men gjett hva; de var totalt overbooket! Da vi gikk tilbake til bilen klarte Riccardo å prestere i å tråkke i en hundebæsj, og vi vare begge rimelig irriterte. Det var ingen restauranter i nærheten så vi måtte kjøre bilen helt hjem for å gå inn til sentrum derfra. Vi var da 1,5 time etter at vi egentlig skulle ha spist, og vi merket det en smule på humøret begge to. 

Vi gikk og gikk, men ingen av oss klarte å bwstemme seg for hvor vi skulle spise, og vi ble til slutt så lei av å traske rundt at vi bare gikk inn et sted for å spise. Nå skal sant sies at vi var nok i overkant pyntet for dette stedet, og det føltes veldig ut som en fastfood restaurant, så da måtte vi søren meg reise oss opp derfra og fortsette jakten på et passende sted å spise lunsj.

Vi hadde egentlig gitt opp og var på vei hjemover da vi går forbi en indisk restaurant og vi bestemte oss for å gå inn der. Det var fatisk nesten ingen andre der, og den så veldig fin og elegant ut, så det passet jo perfekt for oss.. Klokken var hvertfall blitt 16 før vi fikk i oss dagens første måltid! Det var såå god mat, og vi koste oss skikkelig! Inntil det kom inn flere gjester. Det var to bord med mennesker som altså var så høylytt og fulle at vi faktisk ikke gadd å sitte der lenger. Jeg skjønner ikke at voksne mennesker ikke klarer å oppføre seg når de er på date med konene sine engang. Det var en mann dom var ute å spiste med en dame som helt klart var kona hans, og han var så sykt full. Han sjanglet bort til andre bord bare for å lage bråk, jeg satt å syntes synd på den stakkars kona som så rimelig flau ut der hun satt.

Uansett, det ble en lang historie. Resten av dagen gikk til å se på Vikings sammen, og bare slappe av! 

 

Jeg håper dere har hatt en fin helg, så hører dere fra meg senere i dag!

Uken som var

God morgen!

 

Denne uken startet i Tyrkia og nå befinner vi oss tilbake i England. Denne uken har gått utrolig fort, og for å være ærlig så har det vært litt godt å bare ta det helt med ro her hjemme. Jeg tenkte å oppsummere dagene som har vært den siste uken sammen med dere!

Høydepunkt – Helt klart å få orden på leiligheten her i England. Jeg ankom England ved midnatt fra Norge, og dagen etter skulle vi stå opp grytidlig for å dra til Tyrkia.. Riccardo hadde jobbet masse dagene før, og vi kan jo si det sånn at leiligheten var rimelig kaotisk da vi kom hjem igjen. Jeg klarer ikke å få ro i kroppen om det er masse rot rundt meg, så det var godt å få ryddet og vasket litt her.

Nedtur – Den fæle lange hjemreisen vi hadde på mandag.. Med to timer søvn dro vi først 3 timer i bil, så to timer på flyplassen, 4 timer i fly, og så 1 time med bil hjem.. Jeg var helt seriøst utslitt og følte meg fysisk syk da vi kom hjem. Neste gang skal jeg hvertfall sørge for å ha sovet litt først.

Matrett – TACO! I går hadde vi taco til middag, og det gjør meg skikkelig glad at de har taco her i England også! Det får meg selvfølgelig til å tenke tilbake til Norge, og taco kvelder med familien. Det blir deilig å se dem igjen!

Tips – Frustrerte fruer! Om du er en av de som aldri har sett Frustrerte fruer så har du virkelig gått glipp av noe moro! Jeg er en person som aldri klarer å fullføre en serie, og jeg starter på nye hele tiden. Men akkurat denne serien er jeg helt hekta på, og jeg kan absolutt anbefale dere å se på den. Viaplay har faktisk nettopp fått inn alle sesongene, noe som betyr at jeg måtte starte å se på den på nytt fra første sesong..

Antrekk – Jeg har vært fryktelig dårlig på å ta bilder av antrekkene mine merker jeg, for jeg har absolutt ingen bilder fra denne uken. Det er for dårlig. 

Innkjøp – Jeg har ikke handlet så mye spennende denne uken, men jeg skal vise dere det lille jeg handlet på torsdagen! Bukse og body er fra Topshop og lipgloss fra Dior.

Bilde – Dette bildet tok faktisk Riccardo på jobb, jeg synes det er helt sykt kult!

Det er viktig å utfordre seg selv

Hei hei!

 

I dag har det vært en veldig merkelig dag for min del. Jeg våknet som vanlig av meg selv, men måtte gå å legge meg igjen da jeg innså at klokken var halv seks på morgenen. Jeg sovnet som en stein og både jeg og Riccardo sov faktisk helt til klokken elleve i dag.. Jeg elsker å stå opp tidlig og står nesten alltid opp rundt åtte på morgenen selv om jeg ikke har noen konkrete planer for dagen. Jeg hater følelsen av at jeg har sløst bort hele morgenen og ikke minst følelsen av å være ueffektiv. Derfor var vi begge litt satt ut da vi fant ut at vi hadde sovet så lenge i dag, men heldigvis skulle ikke Riccardo på jobb før tre. 

Vi prøver å begrense oss på matinnkjøpene om dagen, for vi har innsett at vi sløser ekstremt mye penger i måneden på mat. Derfor hadde vi ikke noe mat i kjøleskapet i dag, og måtte starte dagen med en tur i matbutikken. Det har vært så fint vær her i dag, så vi kunne kjøre med taket åpent, jeg ELSKER når vi gjør det.

 Vi brukte en hel time inne på matbutikken, og kom bare ut med to handleposer.. Jeg skjønner ikke hvordan vi klarer det. Etter noen timer måtte Riccardo dra på jobb igjen, og jeg sitter nok en gang alene i leiligheten. Jeg er oppvokst i en stor familie og er absolutt ikke vant til å være så mye alene som jeg har vært her. Det er ikke noe gøy å sitte inne i en leilighet uten balkong når solen stråler utenfor, så jeg bestemte meg faktisk for første gang for å dra ut å spise alene. Det høres kanskje ikke ut som en big deal, men jeg kan love dere at for en som ALDRI har vært alene i hele sitt liv er det en ganske tøff oppgave. Jeg vet ikke om det er fordi jeg føler meg teit eller at jeg er redd for hva folk skal tenke om meg, men jeg kjenner faktisk at jeg blir engstelig av å være bare meg. Det er nettopp dette jeg prøver å øve meg litt på om dagen, for det er jo så utrolig viktig å kunne trives i eget selskap. Jeg ble sittende ute å spise en enkel cæsar salat, og det var faktisk ikke så ille å være alene som jeg hadde fryktet. Det er godt å utfordre seg selv på sånne ting, man føler seg jo så lettet etterpå.

Resten av dagen har gått til å bare surre rundt i leiligheten. Jeg presterte selvfølgelig i å sovne på sofaen i noen timer – som om ikke jeg hadde fått nok søvn i dag. Er det ikke rart hvordan vi blir mer late når vi ikke har noe å gjøre? Uansett så våknet jeg av hyling og skriking utenfor vinduet mitt som stod åpent. Vi bor i øverste etasje så de må ha vært ganske høylytte. Da var det noen hjemløse mennesker som hadde samlet seg på parkeringsplassen på utsiden her med telt og musikk og fullt party. Jeg så at de etterhvert fikk beskjed om å flytte seg av en av de som jobber i resepsjonen vår, og de valgte å flytte seg lenger bort, heldigvis.

Nå har jeg nettopp laget taco, både til meg og Riccardo! Nå skal han ha fire dager fri, noe jeg ser ekstremt frem til! Planene for resten av kvelden blir rett og slett å sette meg ned å øve på italiensken min. Riccardo har nemlig bestemt seg for å begynne å prate italiensk med meg istedenfor engelsk i forsøk på at jeg skal lære fortere.

– Jeg håper dere har hatt en fin dag, så hører dere fra meg i morgen igjen! 

 

 

Planer for helgen

Heisann dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en tur i byen. Det er strålende vær her i dag, så jeg måtte bare ta en tur ut. Riccardo har dratt på jobb, så det hadde vært kjedelig å bare sitte her hjemme. Det var masse salg i masse forskjellige butikker i dag, så da måtte jeg ta en runde å titte litt. Og jeg lovte meg selv å ikke handle noe annet enn det jeg egentlig skulle ha : lipgloss. Men jeg endte opp med en bukse og en topp i tillegg.. Jeg ble tørst av all shoppingen, så da ble det selvfølgelig en tur på Starbucks også.

Fredag – I dag startet dagen med at jeg måtte vaske badet, Riccardo hadde nemlig glemt å fortelle meg at eieren av leiligheten kom for å se om han kunne fikse dusjen som lekker litt. Ellers har jeg vært en tur i byen, og tenkte å gå meg en tur etterhvert for å nyte godværet. I kveld skal jeg være alene, siden Riccardo jobber sent i dag. Det skal bli en skikkelig kosekveld, og jeg har planer om å se en god film og bestille meg noe god mat fra en italiensk restaurant like ved oss.

 

Lørdag- I morgen er det siste jobbedagen for Riccardo, så da er jeg alene igjen. Jeg har ikke kommet i gang med treningen etter ferien, og med tanke på magesmertene har jeg prøvd å unngå å gjøre ting i frykt av å få vondt. Men i morgen skal jeg ta turen på treningssenteret for en rolig start økt. Ellers har jeg planer om å lage en super middag til Riccardo og meg når han kommer hjem fra jobb. Jeg tenkte å lage favoritt maten til Riccardo : biff. 

 

Søndag- På søndag har Riccardo endelig fri!! Det blir nok en skikkelig kjærestedag, men jeg skal nok tvinge meg selv på treningssenteret igjen, det trengs.. Riccardo og jeg er glade i å endten gå tur eller dra på roadtrip, så kanskje jeg får han med på det!

Det var helgens planer! Nå skal jeg gå meg en god tur i solen! Ha en fin helg, så hører dere fra meg senere.

 

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese, eller et spørsmål; ta kontakt på Instagram : Helenehillestad

En siste båttur, og en slitsom hjemreise

Heisann dere!

 

Nå kom vi hjem fra Tyrkia i forigårs, men dagene har gått i ett, og formen har ikke vært helt på topp. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva som har skjedd de siste dagene, og det er jo ikke rent lite..

Siste dagen i Tyrkia ville Riccardo leie den samme båten som vi hadde leid to ganger tidligere for å nyte den siste dagen i Tyrkia. Vi har kost oss så mye på den de andre gangene, og menneskene som jobbet der var helt fantastiske. Da vi ankom båten hadde de duket opp med en fantastisk frokost som vi fikk spise i skyggen, og det var alt vi kunne tenke oss å spise. Det var veldig veldig varmt, så de var egentlig godt å sitte i skyggen imens vi kjørte dit vi skulle tilbringe dagen. Vi kjørte i rundt en time før vi kom frem til et sted kapteinen vår mente at det var fantastisk å bade, uheldigvis for oss var vannet utrolig ekkelt der, og ikke minst veldig forsøplet. Man hører om all plasten og søpla som er i havet, men jeg tror ikke man skjønner helt omfanget før man faktisk ser det med egne øyne. Det gjør meg trist å se at så vakre plasser langt unna mennesker kan være så forsøplet. Det er som om at om vi mennesker tenker så lenge vi ikke ser det så er det ikke noe problem.. 

Uansett så dro vi videre til en annen øy, der var vi helt alene og vannet var krystallklart. Det var litt dypere vann enn der vi hadde vært de andre dagene, men vi kunne fortsatt se bunnen klart. Det var større fisker noe som var veldig kult, men jeg var selvfølgelig livredd for hva jeg kunne møte på når jeg badet. Jeg visste faktisk ikke at jeg hadde en så stor frykt for å bade i åpent hav, men det har jeg tydeligvis. Jeg valgte å utfordre meg selv, og jeg svømte faktisk hele veien fra båten og inn til øyen rett ved der vi badet helt alene. Jeg ble ikke så lenge på den øyen, men jeg gikk en liten runde. Som jeg har nevnt tidligere kan man tydelig se at det har vært flyktninger som har vært på de forskjellige øde øyene før oss. Det var ødelagte gummibåter, luer, sko, votter, sekker og en haug med annet skrot, det er selvfølgelig trist å se. 

Etter at jeg hadde vært tøff nok til å svømme til øyen alene slo det meg plutselig at jeg måtte svømme hele veien tilbake også. Det turte jeg ikke og jeg måtte tilkalle Riccardo til utsetning for å redde meg tilbake til båten. Det føltes mye tryggere å være to haha.. Tiden bare fløy ifra oss, og før vi visste ordet av det så var det tid for lunsj, vi fisket ikke maten selv denne gangen, men det ble servert alt fra fersk fisk, diverse salater, pasta, og masse annen god mat. 

Riccardo hadde kjøpt inn fiskeutstyr som vi selvfølgelig måtte teste ut, så denne gangen prøvde vi på dypt vann i forsøk på å få litt større fisk på kroken. Kapteinen vår hadde god peiling på fisking, så han tok oss med til et sted der han nesten kunne garantere at vi kom til å få fisk. Det gikk vel rundt 10 minutter uten at noe skjedde, så jeg valgte å sette meg litt bak på båten med beina i vannet. Og rett etter at jeg stakk beina i vannet så jeg noe som hoppet opp av vannet rett ved oss, og gjett hva.. det var flere delfiner som hoppet og lekte i vannet rett ved båten vår. Det ar så utrolig kult å se, og vi endte opp med å bare stå og se på dem i sikkert ti minutter. En skikkelig opplevelse for livet!

Etter mye soling og bading gikk turen hjem igjen, og vi var ekstremt solbrente hele gjengen og rimelig slitne. Riccardo og jeg dro for å spise pizza senere på kvelden, og det var så koselig! Jeg elsker at vi fortsatt er flinke til å dra ut på dates sammen, jeg setter så stor pris på sånn kvalitetstid sammen. Riccardo ville ta meg med til en topp der man kunne se den vakre solnedgangen, og det var så utrolig romantisk å gjøre sammen! Vi ble ganske sene, noe som var litt dumt med tanke på at vi skulle opp klokken halv fem dagen etter for å dra hjem igjen til England. Jeg tror faktisk ikke vi var i seng før etter to på natten. 

Etter lite søvn måtte vi dessverre sette oss inn i bilen for å kjøre tre timer til flyplassen midt på natten. Det var så hardt å stå opp, og vi vurderte flere ganger å bare la være å dra hjem. Det kunne vi dessverre ikke. Etter tre timer i bil, to timer på flyplassen, fire timer på fly og en halvtime på buss kom vi endelig frem til bilen vår og vi kunne endelig komme oss hjem.

Jeg må forresten nevne hva som skjedde på flyplassen på veien hjem. Bare for å komme inn på flyplassen vår her i Tyrkia måtte vi gå gjennom en sikkerhetssjekk. Der ble vi og alt vi eide sjekket fra topp til tå, så måtte passene våres bli godkjent for at vi skulle få lov til å komme oss til den ordentlige sikkerhetssjekken. Etter masse venting kom vi oss endelig til gaten, men der skulle vi jammen bli sjekket igjen. Det var fullt av politi, og det var sperret av rundt hele gaten, det så helt merkelig ut. Først ble passene godkjent så måtte de åpne alle håndbagasjer som ble tatt med. De tok en haug med tester inne i håndbagasjene våres og av oss, jeg vet ikke helt hva de så etter, men Riccardo sier at de antageligvis så etter rester fra sprengstoff eller narkotika. Dette tok jo selvfølgelig evigheter siden alle passasjerene skulle bli sjekket så nøye. De spurte oss om hva vi skulle og hvorfor vi skulle reise, og vi stod i kø i sikkert en halvtime før vi fikk satt oss på gaten. Det var jammen ikke over da heller, da begynte noen sivile politimenn å dobbeltsjekke passene til absolutt alle mennene som satt ved gaten, ingen damer. Jeg vet ikke hvorfor, men de så kanskje etter en spesiell person?

Flyturen gikk helt fint, men jeg fikk selvfølgelig ikke sove, og hadde da altså ikke sovet noen verdens ting da vi kom hjem. Vi måtte selvfølgelig innom matbutikken på vei hjem, og der klarte vi faktisk å bruke en hel time også. Da vi kom hjem i leiligheten var jeg klar for å slenge meg ned på senga og sove i noen timer, men da så jeg alt rotet som ikke var blitt ryddet før vi dro til Tyrkia. Jeg endte opp med å rydde masse, og før jeg visste ordet av det hadde Riccardo plutselig booket kinobilletter for å se Aladdin på kino. Jeg hadde selvfølgelig kjempe lyst til å se den filmen, men kanskje ikke akkurat den dagen.. Jeg bestillte en haug med godteri, popcorn og en stor oreo milkshake som ble servert da filmen startet. Jeg tror jeg var våken den første halvtimen, men etter det sov jeg konstant gjennom hele filmen. Vi hadde bestillt en sofa til oss to langt bak i salen, så jeg sov jo så godt.. Dere skjønner jo nå hvorfor jeg ikke har hatt tid til å blogge, for hele gårsdagen gikk til å ligge i sengen å se på Frustrerte fruer, og jeg sov antasgeligvis godt over 12 timer, snakk om å være trøtt.. Det skal sant sies at stresset med alt vi gjorde dagen før ikke hjalp noe på magen min, og jeg lå rett ut med tidenes hodepine.

I dag derimot føler jeg meg mye bedre! Dagen vår startet med en god felles frokost, jeg elsker å spise frokost sammen før Riccardo drar på jobb, så det var veldig koselig. Jeg tenkte jeg skulle lage en god lunsj til Riccardo så etter en rask tur i dusjen slang jeg sammen noen pizzasnurrer som han kunne ha med seg til middag på jobben. Riccardo startet ikke på jobb før i fem tiden i dag, så vi tok en tur inn til byen, der fikk Riccardo klipt seg og jeg fikk kjøpt inn alt jeg trengte (og litt til). Jeg skulle egentlig fikse neglene mine i dag, men jeg har rett og slett ikke orket, vi skal i et bryllup i juli, så jeg må hvertfall få til å få gjort det innen da. Resten av dagen i dag går nok til en litt grundigere vask av leiligheten og øving på Italiensk. Jeg har funnet ut at jeg må skjerpe meg litt der, jeg skal jo tross alt flytte dit snart.

 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, så hører dere fra meg i morgen igjen!

 

Om du har noen innspill på innlegg du gjerne vil lese, eller et spørsmål; Ta gjerne kontakt på Instagram : Helenehillestad.