Skummel start på dagen

Hei dere! 

 

Endelig en dag helt uten å sitte inne i leiligheten! Det har vært delvis sol og varme i hele dag, det trengtes skikkelig! Riccardo og jeg måtte gjøre noen ærender i dag, og vi ble mye fortere ferdig enn hva vi hadde trodd, så da ble det til at vi gikk en lang tur og utforsket litt nye steder her. 

 

Vi startet dagen med en kaffe på Starbucks, det som virket som en helt vanlig dag der ble plutselig ikke så vanlig alikevell. Vi bestilte oss hver vår kaffe og en kanelbolle på deling, og fant oss et koselig bord i et hjørne ved siden av vinduet. Det var ikke så mange mennesker rundt oss, men det satt en mann alene bak Riccardo med store svarte solbriller og en gigantisk tursekk på stolen ovenfor seg. Jeg tenkte ikke noe mer over det inntil han begynte å løfte armene høyt over hodet og begynte å gjøre masse forskjellige tegn og veivet rundt med armene. Jeg syntes det var litt merkelig, og sa ifra til Riccardo, vi tenkte kanskje at han skulle kommunisere med noen på utsiden. Plutselig begynner han å le skikkelig høyt imens han driver å roter oppi sekken sin, for å så ta den på seg og reiste seg opp. Han slo armene ut i sidene og stod å ristet skikkelig imens han lo høyt for seg selv.. Folk fikk panikk og begynte å løpe ut av Starbucks, så vi kom oss rimelig fort ut derfra vi også. Det var en skremmende opplevelse, og man hører ofte om terror hendelser på nyhetene, så alle var nok litt ekstra på vakt. Jeg synes nok at det er spesielt ekkelt her i London, for jeg føler liksom at det er større sannsynlighet for at det skulle skje noe her enn i Oslo. Vi hørte aldri noe mer om det, så jeg antar at det enten bare var en gal mann, eller en som ville skremme. Skikkelig merkelig start på dagen..

Vi tuslet litt rundt i gatene, og endte opp på helt nye steder enn der vi har gått før. Vi fant etterhvert en skikkelig fin kirke med en nydelig park ved siden av. Det ble en veldig fin tur, det er alltid gøy å oppdage nye steder. Etter en del shopping av sminke og ting og tang til leiligheten, satte vi nesa mot matbutikken. Det skulle vi aldri gjort når vi var så sultne, vi lærer aldri og endte opp med alt for mye mat nok en gang. 

Vi gadd faktisk ikke å lage noe mat selv i dag, så Riccardo tok meg med på en koselig restaurant som serverte verdens beste hamburgere! Jeg hadde lyst til å prøve alt på menyen, men endte opp med å spise en hamburger med avokado og bacon, den var helt nydelig! Vi hadde også mac`n cheese balls, og to forskjellige fries, snakk om å være usunne.. 

I dag kjøpte vi seriøst verdens mykeste rosa pledd, så nå har jeg ingen andre planer enn å pakke meg inn i det og se på Netflix med Riccardo! 

Ha en fin kveld, så hører dere fra meg i morgen!

 

Om du har noen tilbakemeldinger eller spørsmål så send meg gjerne en PM på Instagram, det settes stor pris på!

Instagram : Helene Hillestad

Overrasket med på drømmedate!

Hei alle sammen!

 

I dag har selv de minste ting føltes ut som en stor oppgave, bare det å stå opp føltes umulig. Været har vært rimelig dårlig her i det siste, og jeg har selvfølgelig blitt skikkelig forkjølet. Vanligvis står jeg opp mellom 7 og 8 i hverdagene, men i dag måtte faktisk Riccardo vekke meg da han dro på jobb klokken 10.. Leiligheten var ekstremt rotete og det var bare å sette igang med et ryddeprosjekt som varte i hvertfall 1 time. Jeg må alltid komme meg ut en liten tur i løpet av dagen, så jeg tvang meg selv på treningssenteret, det var egentlig ikke noe vits for jeg er så forkjølet at jeg ikke fikk gjort noe fornuftig, og endte opp med å gå hjem igjen etter 40 minutter. Nå sitter jeg her i en nyvasket leilighet under et pledd med en varm kopp kaffe og nyter at jeg ikke skal gjøre noe mer fornuftig i dag.

 

Det er mange av dere som er nysgjerrige på Riccardo, og jeg har fått noen spørsmål om jeg kan dele noe om hvordan vi møttes. Det gjør jeg mer en gjerne, jeg har allerede delt historien om da vi møttes i et tidligere innlegg, så i dag skal jeg fortelle dere om en gang han overrasket meg skikkelig i starten av forholdet vårt. 

 

I starten av sommeren 2017 møtte jeg Riccardo, jeg hadde ikke jobb og hadde ikke startet på studiene mine enda. Jeg hadde derfor muligheten til å tilbringe store deler av sommeren min i Roma, for å bli bedre kjent med Riccardo. Det var andre gang jeg var på besøk i Italia, og forholdet var fortsatt veldig ferskt og vi hadde ikke rukket å bli så godt kjent enda. Midt på natten den første kvelden ble jeg vekket av Riccardo som sa at vi skulle ut å reise, og at jeg måtte forte meg å pakke. Jeg ble først litt stresset for vi hadde ikke rukket å bli så godt kjent enda og jeg hadde ingen anelse om hvor vi skulle. Da jeg prøvde å spørre han om hva jeg skulle ta med og hvor vi skulle, sa han bare ta med deg badetøy og pass. Når jeg tenker på det nå så skjønner jeg at det virker rart at jeg stolte blindt på en person jeg nettopp hadde møtt, men det var annerledes med Riccardo, han var så trygg og god! Så jeg pakket bagen og satte meg inn i bilen uten en eneste anelse om hvor og hva. 

Etter 3 timer på veien begynte vi å nærme oss Toscana, og vi svingte etterhvert av den store motorveien og inn på smalere landeveier. Vi var omringet av vakre åkere og gårder, og jo lenger inn vi kom, jo vakrere var omgivelsene. Til slutt stoppet vi ved et nydelig lite “slott” midt i åkrene, som var omringet av vakre busker og blomster. Der fikk vi sitte ute på en terrasse i solsteken og nøt en flaske champagne imens noen ansatte tok seg av tingene våres. Dette var tydeligvis et sted man kunne leie seg rom og nyte spa, basseng og en helt fantastisk restaurant som de hadde. Det så veldig luksuriøst ut, og det var absolutt ingen barn der, bare de ansatte og fler eldre par. 

Da det var på tide å se rommene ble vi fulgt av en mann i dress, vi gikk gjennom de vakre gangene og endte opp foran en heis der det stod penthouse. Vi hadde en helt fantastisk leilighet øverst i bygget med stor takterasse med den fineste utsikten jeg har sett. Det var en skikkelig søt overraskelse, og vi skulle tilbringe natten der og dra til Firenze dagen etterpå. Etter noen timer med kortspill og tid til å bli å skravle masse på takterrassen ringte telefonen til Riccardo. Det var de ansatte som ringte og de sa at overraskelsen var klar. Jeg kunne ikke skjønne at det var fler overraskelser, for dette var jo allerede helt fantastisk. Vi tok på oss badetøy og ble fulgt ned til spaet. Der var det dekket opp med champagne, blomster og masse forskjellig mat og småkaker. Han hadde altså leid HELE spaet til bare oss to! Det var så koselig, og om ikke jeg allerede var skikkelig forelsket så ble jeg hvertfall det da. Vi nøt spaet i flere timer, for å så dra å spise på den gode restauranten deres. 

Dagen etter tok vi turen til Firenze for å se byen og selvfølgelig for litt shopping! Vi spiste hjemmelaget italiensk is, og tuslet rundt i gatene, skikkelig romantisk! Dette er en tur jeg kommer til å huske hele livet, og jeg vil absolutt dra tilbake til det nydelige hotellet! Det er skikkelig sjarmerende med en mann som tar seg bryet til å arrangere en så fantastisk date! 

 

Dette var historien om da vi dro til Firenze, jeg håper dere likte den og at dere syntes det var interessant å høre om! Jeg deler gjerne fler historier med dere om dere ønsker det!

 

Uken som var

Heihei!

Da var det tid for enda en oppsummering av uken som var, så fort som tiden går.. Nå har vi allerede vært her en måned, og jeg skjønner ikke hvordan dagene kan ha gått så fort. 

 

Høydepunkt – Ukens høydepunkt er helt klart at vi har planlagt sommerferien, vi har foreløpig booket oss reiser til 5 forskjellige land, og som jeg gleder meg.. Det skal bli så deilig med sol og varme nå etter den lange vinteren!

 

Nedtur – En absolutt nedtur er at vi har innsett at vi ikke kan gå ut på kveldene her, hvertfall ikke jeg alene. Det er så merkelig å føle seg låst inne i leiligheten allerede klokken syv på kvelden. Det skjedde faktisk noe skikkelig ubehagelig med Riccardo her en natt da han kom hjem fra jobb. Parkeringsplassen vår er like ved en park, og det er mye forskjellige mennesker som henger der på nettene. Da han skulle gå opp mot leiligheten ble han først stoppet av en utrolig tynn dame som kom ut fra noen busker og så helt forskrekket ut. Hun gikk rett opp i ansiktet hans og sa at han ikke fikk lov til å skrike, og at hun ville ha penger. Riccardo er heldigvis ikke noe redd av seg, så han trasket videre. Da ble han stoppet rett på utsiden av leiligheten vår av en hjemløs mann som også hadde vært rimelig aggressiv på måten han spurte om penger på. 

I tillegg til alt dette så er det disse knivstikkingene rundt her, og de har fortsatt ikke tatt de som gjør det.. Det er ekkelt å ikke kunne føle seg trygg i sitt eget nabolag.

 

Matrett – Ukens matrett er helt klart fra favoritt restauranten min her i England, vi spiste middag der på mandagen – det var helt himmelsk! Jeg spiste ovnsbakt kylling med en hjemmelaget potetmos, en fantastisk soppsaus og grønnsaker! Jeg gleder meg allerede til å dra tilbake..

 

Tips – Jeg har fokusert masse på å øve på italiensken min, og det gjør jeg ved hjelp av appen Memrise. Det er en kjempe fin app som er helt gratis å bruke! Den er veldig variert i hva den lærer deg, og du lærer mye som kan være nyttig å vite på en eventuell reise. Jeg er kjempe fornøyd med den, og synes det er en enkel måte å lære et nytt språk på, virkelig å anbefale til deg som ønsker det!

 

Antrekk – Jeg ser at jeg faktisk ikke har tatt noen antrekksbilder denne uken her. Jeg elsker denne hvite denim jakken fra Zara, og jeg elsker skjerfet jeg bruker i håret her fra Topshop. 

 

Innkjøp – Jeg har kjøpt de kuleste skoene denne uken, så de er helt klart favoritten.

 

Bilde –  Bildet av Riccardo er helt klart en favoritt for meg.. men jeg liker også bilde nummer to..

 

Nå skal jeg gjøre det litt koselig her før Riccardo kommer hjem fra jobb, endelig skal vi spise taco! 

Ha en fin dag!

Disse landene skal vi til i sommerferien

Heisann!

 

Nå sitter jeg her med håret i en dott, chilleklær og en skål med sjokolade på bordet ved siden av meg – jeg elsker lørdager. Jeg har funnet ut at det egentlig ikke var noe vits i å planlegge noen ting denne helgen, for her i huset endrer planer seg hvert minutt. Riccardo ble igjen sendt ut på jobb i dag, så da var det nok en dag alene på meg. Dagen har egentlig vært ganske fin, til tross for at det er skikkelig uvær utenfor. Jeg trosset både vær og vind for å komme meg på treningssenteret i dag, og det ble en liten økt med cardio og rumpetrening. Det var faktisk så mye vind at det var ubehagelig å gå hjem derfra, for det blåste så mye at jeg nesten ikke kom meg fremover. Etter det har jeg tatt meg et langt og varmt bad, finnes det noe bedre når man kommer inn fra kulden ute? 

 

Som nevnt tidligere er vi i full gang med å planlegge sommerferien vår. Den blir dessverre litt annerledes i år på grunn av jobben til Riccardo, han må jobbe 5 dager, så har han 4 dager fri, og sånn er det dessverre hele sommeren.. Men vi har noen ting som vi har planlagt innimellom all jobbingen, og det skal bli en skikkelig fin sommer!

Italia – Det blir selvfølgelig en tur til Roma på oss i sommer, om ikke fler. Nå er jo Riccardo fra Roma og eier et hus der, så da blir det naturlig for oss å ta noen turer dit. Jeg ELSKER Roma, og setter alltid pris på å dra tilbake dit. Vi har ikke planlagt noe spesifikt å gjøre imens vi er der enda, men pappa skal komme en tur på besøk så da blir det nok litt sightseeing og shopping noen av dagene – det gleder jeg meg veldig til. Ellers blir det å slappe av, spise MYE mat, og møte familie og venner.

Tyrkia – I fjor var jeg så heldig å fikk tilbrakt hele 1,5 måned i Tyrkia sammen med den søte familien til Riccardo. I år blir det dessverre ikke et like langt opphold, men det skal bli godt å komme tilbake og tilbringe tid med dem igjen! Moren til Riccardo er fra Tyrkia, og de eier derfor et fantastisk flott hus der, så jeg gleder meg til å sløve ved bassenget, og all den gode maten vi får servert der!

Polen – Vi skal i et 3-dagers bryllup i Polen i sommer, og som jeg ser frem til det! Det blir utrolig spennende å ta del av, og jeg er sikkert på at det kommer til å bli en kjempe fin opplevelse. Det er fetteren min som skal gifte seg, så vi reiser sammen med hele familien.Vi har snakket litt om å kanskje ha noen ekstra kvelder i Warszawa for å shoppe og se byen, men vi får se hva Riccardo får muligheten til.

 

Norge – Vi skal selvfølgelig noen turer til Norge, og det skal bli så godt å tilbringe sommeren sammen med familien og gode venner! Jeg gleder meg til grilling på terrassen, spillkvelder med familien og sene kvelder! Vi har snakket noe om å besøke både Trondheim og Bergen, for jeg har så mye familie der, men det er ikke planlagt noe enda. 

England – Vi skal på roadtrip på landsbygden i England, og det skal bli så gøy! Det er Riccardo som har snakket om dette, og han har gjort meg så gira. Jeg vet foreløpig ikke hvor og når, men det er det han som styrer! Jeg gleder meg til å finne på noe bare oss to sammen! 

 

Nå når jeg sitter å skriver dette kjenner jeg at jeg får skikkelig reisefeber, og vil bare reise med en gang! Det kommer til å bli en skikkelig fin sommer, og jeg er så klar for varme og sol. 

 

New in

Hei dere!

 

For å være ærlig med dere har jeg vært skikkelig stresset i dag. Riccardo fikk som skrevet tidligere beskjed om å fly fra Irland i dag, og sove over en natt. Det de ikke hadde regnet med var den fryktelig stormen som foregår der akkurat nå, vi sjekket på været før han dro, og det var så mye vind at Riccardo allerede da kunne fortelle at de ikke kom til å lande på den flyplassen de egentlig skulle til. Like vell ville de at han skulle komme seg dit for å fly det flyet han skulle – det skjedde ikke. Flyet kunne selvfølgelig ikke lande der de skulle, og Riccardo sitter nå fast i Dublin, og flyet han skulle jobbe på blir kansellert.. Jeg er helt ærlig bare glad for at han er trygt nede på bakken, og ikke midt i det fæle uværet. 

For å tenke på noe annet gikk jeg meg en runde i byen, og jeg oppdaget noen kjempe fine nye butikker i dag – så det ble selvfølgelig litt shopping. Det kommer et eget innlegg med innkjøpene mine i slutten av måneden, men her er en liten smakebit fra denne dagen.

Jeg ELSKER de nye skoene jeg fant i dag, det er akkurat noe sånt jeg har sett etter, og tenker de kommer til å passe perfekt med en hvit sommerkjole jeg har. Jeg har også helt dilla på hårbøyler om dagen, så jeg fikk med meg to søte fra Primark! Den hvite t-skjorten måtte jeg også bare ha, så enkel, men så søt. Og til slutt noen søte øredobber, som jeg bare måtte ha.

Nå har jeg hivd i meg en pizza her, og er klar for å sette meg ned for å øve litt på italiensken igjen. Jeg håper inderlig at de får sendt Riccardo på første fly hjem igjen, så kanskje jeg slipper å tilbringe hele kvelden alene. 

 

Ha en fin helg dere!

 

Planer for helgen

Hei, og god morgen! 

 

Her har vi allerede vært oppe en stund, og det som skulle være en rolig, avslappet start på helgen ble det stikk motsatte.. Riccardo skulle opprinnelig ha fri i dag, men ble dessverre oppringt klokken syv i dag tidlig, og han må dessverre til Dublin helt til i morgen.. 

 

Fredag – I dag var planen å ta det helt med ro, gå en tur sammen, dra på trening, og selvfølgelig ha en skikkelig taco fredag. De planene er jo nå endret, og jeg må dessverre belage meg på en kveld alene. Planen nå er vel egentlig å ta en tur på matbutikken, for å så at jeg tar en tur på treningssenteret alene, imens Riccardo drar til Dublin. I kveld tenker jeg at jeg tar meg en lett og enkel middag, og bare slapper av med en god film.

 

Lørdag – I morgen skal vi helt klart ta igjen det vi ikke får gjort i dag! Da skal vi ha taco, og helt sikkert åpne en god flaske vin sammen. Om ikke jeg tar helt feil så blir det nok en tur på trening også! Jeg har sett at de har yoga på morgenen, så jeg vurderer om jeg skal melde meg på en time med det! 

 

Søndag – Vi må begynne å planlegge sommerferien, finne ut hvor vi vil og hva vi vil finne på! Foreløpig ser det ut som at det blir hvertfall Polen, Norge, Italia og Tyrkia på oss! Jeg vet at jeg er invitert en tur til Miami også, så vi får se om vi får muligheten til det også. Bortsett fra dette så tenkte jeg å lage en god middag, og muligens bake noe brød (ingenting er som hjemmelaget brød). 

Nytt språk, ikke alltid like lett

Heisann!

 

Jeg håper det går bra med dere, og at dere alle har hatt en fin uke så langt! Her har dagene bare flydd forbi den siste uken, og jeg kan ikke engang huske hva vi har gjort de siste dagene. Jeg har vært så dypt fokusert på å lære meg italiensk de siste dagene, og det er ikke en lett jobb kan jeg love dere. I det ene øyeblikket føles det som om jeg har store fremskritt, og det andre sekundet føles det ut som at jeg aldri kommer til å mestre det. Jeg burde nok meldt meg på et språkkurs, men jeg har en så fantastisk app som funker som bare det – Memrise. Den er helt gratis og så enkel og grei å bruke – virkelig å anbefale til alle dere som ønsker å lære et nytt språk! Den lærer deg mest forskjellige ord og nyttige setninger for å gjøre seg forstått, og jeg har hatt stor nytte av den! Riccardo mener at jeg må skaffe meg en lærerbok snart ,for å lære meg språket på et litt mer grundig plan, så jeg får nok ta meg en tur på nettet og se hva jeg finner der. 

Jeg har helt til nå bare skrevet i en gammel skolebok fra tiden jeg studerte på BI, rett og slett fordi jeg har vært for lat til å gå å kjøpe meg en ordentlig notatbok. Det har vært veldig kaos i notatene, og i dag tvang jeg meg selv til å løpe til kjøpesenteret for å kjøpe en egen til italiensken, så nå skal det bli orden her. Jeg kunne ikke la være å kjøpe denne søte notatboken når jeg så den!

Riccardo kom nettopp hjem fra jobb her, så da vartet jeg selvfølgelig opp med god middag som var klar til da han kom hjem. Det er hyggelig å føle at jeg kan bidra med sånne små ting, nå som det bare er han som jobber. Nå har jeg sittet med hodet ned i boken å øvd i sikkert fire timer i dag, og er helt ør i hodet, så det blir nok tidlig kvelden på meg i dag. 

 

Ha en fin kveld!

Tanker på en onsdagskveld

God kveld dere!

I skrivende stund sitter jeg her med beina høyt i sofaen etter en skikkelig hard treningsøkt. Vi har spist fantastisk god spagetti laget av selveste Riccardo, og det var helt himmelsk! Det er noen tanker jeg har hatt i hodet en stund som jeg har lyst til å dele med dere! 

 

Redselen for at noe skal skje med noen jeg er glad i

I kveld har det vært litt rar stemning her i Chelmsford, det har vært enda en knivstikking rett i nærheten av der vi bor, den tredje hendelsen her på en måned. Det er litt rart å se ut av vinduet når det nesten ikke er et eneste menneske ute å går, og det eneste man hører er sirener. Det er vanskelig å se for seg at sånne ting skjer akkurat her i denne fredelige lille byen, her som det er så koselig. Vi har tidligere sett at det nesten ikke er et eneste menneske ute i gatene etter klokken syv på kvelden, nå skjønner vi nok hvorfor. Det er ekkelt å tenke på at Riccardo må gå langt til parkeringsplassen midt på natten alene når han skal på jobb. Og det er skummelt at man ikke kan føle seg trygg i selv et så fredelig nabolag. 

 

Studere?

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg blir spurt om hvorfor jeg ikke studerer enda, eller hva jeg ønsker å studere i fremtiden. Er det virkelig så rart at en jente på 21 år ikke studerer enda? Da jeg fikk muligheten til å reise såpass mye med kjæresten min, og muligheten til å flytte rundt til et annet land med han, la jeg selvfølgelig studiene på vent. Det jeg studerte tidligere var absolutt ikke riktig studie for meg, og da var det ikke et spørsmål engang på om jeg skulle dra. Som mange andre har jeg absolutt ingen anelse om hva jeg vil jobbe med i fremtiden, og jeg er redd for å gå inn i et nytt studie uten å være sikker på at det er riktig valg. Det føles ut som at de fleste rundt meg brenner for studiene sine, og at de er helt sikre på målene sine for fremtiden. Så misunnelig jeg er på de som faktisk vet hva de vil og går for det. Jeg derimot vil ta det litt som det kommer, og leve livet litt først før jeg setter meg på skolebenken, jeg tror rett og slett ikke jeg er helt klar enda.

 

Å bo langt unna de som er deg nærmest

Det å bo her i England er helt fantastisk, og jeg er veldig heldig som har en så snill kjæreste som har fikset den fineste leiligheten i det fineste nabolaget, og lagt alt til rette for at jeg skal ha det best mulig her med han – og det har jeg også. Men det vil fortsatt være et lite men, for nå har vi bare vært her i en måned, og jeg kan allerede kjenne på savnet etter venner og familie hjemme i Norge. Det å ikke ha noen å bare stikke innom, eller ha noen venninner å ta en lunsj med, det er veldig rart. På mange måter kan jeg føle at jeg går glipp av ting i Norge allerede, alt fra bursdager til middager. Jeg er utrolig heldig som har familie og venner som er flinke til å både ringe å sende meldinger, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Jeg tenker ofte på det at en dag skal jeg antageligvis bo i Roma, og at dette bare er starten på noe jeg må vende meg litt til. Jeg må på mange måter skape meg et nettverk rundt meg der jeg bor, og at jeg bare får håpe jeg kommer til å fortsette å ha økonomi til å kunne fortsette å besøke Norge når jeg måtte ønske.

 

Kjøpe hund?

Denne hører en del til punktet over, og frykten for å ikke klare å bygge meg opp et nytt nettverk her i England/Italia. Helt siden jeg ble født har jeg elsket dyr, og jeg har alltid hatt et stort ønske om å eie så mange dyr som mulig. Jeg har selv hatt både kanin og hund, og jeg vet hvilket ansvar som tilhører dette. Jeg har snakket hull i hodet på Riccardo (stakkars) om hvor stort ønsket mitt om å få en hund er. Jeg tror at det å ha et ansvar og noe å måtte gjøre hver dag (nå som jeg verken jobber eller studerer) hadde vært veldig sunt for meg. På denne måten er jeg nødt til å gå ut flere ganger om dagen, og det er jo så mye selskap i en hund, så da blir jeg nok ikke like fort ensom. Det er dessverre ikke lov med hund her i leiligheten, men vi er helt sikre på at dette er noe vi kommer til å kjøpe oss når vi flytter til Roma.

Nå skal vi ha skikkelig kjærestekveld her, for det er nemlig den siste kvelden vi har sammen på 5 dager. Riccardo jobber masse fremover, så nå skal jeg tvinge han til å se på enda en Twilight film her med meg! 

Ha en fin kveld, så hører dere fra meg i morgen!

 

 

Late dager som dette

 

Heihei!

Godværet er over for denne gang her i England, og fremover er det bare meldt lyn og torden.. Det var deilig å nyte solen imens den skinte, så nå må vi finne på noe å gjøre innendørs de neste dagene. Riccardo skal jobbe masse fremover, så det blir nok hovedsakelig jeg som må finne på noe å gjøre fremover. Det blir helt sikkert en del øving på italiensken min, der har jeg vært fryktelig sløv i det siste..

I går hadde vi verdens lateste dag, og det var så deilig! Vi sov til midt på dagen, og vi hadde en god og sen frokost. Vi har forresten  også startet en twilight maraton, vi har sett 3 av de 5 filmene. Jeg har ikke sett de på evigheter, så det er omtrent som å se de for første gang. Riccardo har hvertfall aldri sett de før, men han hater de hvertfall ikke så langt. 

Etter en lang og slapp dag klarte vi å dra oss opp fra sofaen og bort til treningssenteret, det trengtes. Vi var der sikkert i 2 timer, og jeg var så sliten på slutten at jeg presterte i å snuble i mine egene bein å tryne i midten av masse gutter som drev å trente med vekter – snakk om flaut haha.. Da vi kom hjem fra treningssenteret lagde jeg verdens beste pannekaker, herregud det er det lenge siden jeg har spist, og så godt det var! Det er jo så lett og greit å lage, så det må jeg gjøre oftere. 

I dag er planen akkurat lik som i går, det er Riccardo sin siste fridag før han er fult tilbake i jobb, så det blir nok ikke så mye annet enn trening og Netflix i dag heller. Det er godt med dager som dette av og til!

 

Ha en fin onsdag, så hører dere fra meg senere i kveld!

Lunsj på den søteste restauranten i England

Heisann!

Nå er jeg tilbake i bloggingen for fullt vet dere! Og som vi har ryddet i dag, jeg spør meg selv hele tiden om hvordan to mennesker kan rote så mye, og så fort, det er jo helt vilt. Vi har dessverre ikke oppvaskmaskin i denne leiligheten, og det er noe jeg virkelig får kjenne på. Så til alle dere som synes det er kjedelig å tømme og fylle oppvaskmaskinen, tenk på oss som må vaske opp alt for hånd!

Etter at vi ryddet og vasket hele leiligheten nok en gang, dro vi på lunsj til favoritt restauranten min her i England. Vi koser oss så mye der, utsikten er helt utrolig -og det er maten også. Vi hadde en helt fantastisk kelner i dag, som vi skravlet med i sikkert en time, stakkars. Hun lærte oss mye spennende om byen, og vi fikk en del nyttige tips. Vi har jo for eksempel kjøpt masse flaskevann, for vi har ikke stolt på springvannet her, men hun fortalte at det ikke var noe vits i for der vi bor er det akkurat som i Norge. Vi lærte noe annet spennende av de som jobbet på restauranten i dag! Noen av de hjemløse i vårt område tydeligvis velger å bo på gaten fremfor i leiligheten de får tilbudt av staten. Dette kom som et sjokk på meg, for jeg har jo sett at en stor andel av de hjemløse i dette området er unge jenter på min egen alder. Nå må jeg passe meg litt for hva jeg skriver kjenner jeg, for jeg mener absolutt ikke at ALLE de hjemløse her ønsker av fri vilje å bo på gaten. De på restauranten mente at dette var fordi de kunne tjene så mye fra forbipasserende, og at de kunne leve helt greit på dette senere. Jeg personlig tenker at dette høres veldig rart ut, og skal lese meg litt mer opp på dette temaet. 

Nå har vi nettopp kommet hjem, og er ganske slappe begge to. Planen utover kvelden er nok å sette seg å se på en episode eller to av Vikings – Det er forresten er skikkelig godt serietips for alle som liker historie og action. Deler av serien er basert på ekte historie, og noe er selvfølgelig laget for spenning i serien, men om dere sliter med å finne noe å se på sammen er denne helt super – Vi er helt hekta begge to!

 

Ha en god kveld, så hører dere fra meg i morgen!