Dette har jeg gjort de siste dagene

Hei dere!

Nå er det noen dager siden sist jeg skrev her, rett og slett fordi dagene har gått i ett. Det har vært veldig mye styr med oppussingen i Italia. Vi har blant annet tegnet walk in garderoben helt ferdig, bestilt en seng fra en møbelsnekker og bestemt farger på rommene våres. Timene har bare flydd avsted hver eneste dag, jeg har omtrent ikke rukket å spise løpet av dagene. Derfor har jeg valgt å legge bloggen litt til side forrige uke, men nå er jeg forhåpentligvis ferdig med oppussing via FaceTime på en stund.

På lørdag hadde jeg noen timer ledig på dagen, så da møtte jeg broren min med barna i skogen for å grille pølser. Det var et skikkelig fint avbrekk fra de ellers så hektiske dagene mine. Vi var heldige med været, solen strålte. Det var så deilig å legge igjen mobilen i bilen, å bare være til stede der og da. Vi koste oss så mye med kakao, pølser og masse godteri. Da jeg kom hjem prøvde jeg febrilsk å vaske ut “bål lukten”fra håret mitt, men selv ikke to runder med sjampo og balsam gjorde at lukten forsvant helt.

I går fant jeg litt tid på kvelden til strikkeprosjektet mitt, og nå begynner det endelig å ligne på en genser! Jeg har vært så stresset for å ikke få den ferdig før jul, siden det er en julegave til svigermor i Italia. Heldigvis ser det lyst ut nå. Jeg valgte en genser som i utgangspunktet så ganske lett ut, men for en som aldri har strikket noe særlig før kan selv de minste ting bli vanskelige. Jeg er sikker på at jeg startet på den sammen armen hvertfall 4 ganger før jeg ble fornøyd. Nå har jeg endelig fått festet armene til genseren, og det er vel egentlig bare halsen igjen – jeg tenker å dele bilder når jeg er helt ferdig.

I dag har jeg egentlig ingen andre planer enn at jeg skal rydde å vaske litt her hjemme, og jeg tenker å gå meg en tur i regnværet. Jeg trenger virkelig å komme meg ut litt nå. I morgen skal jeg endelig få møte hunden vår, som jeg er såå spent på! Jeg har snakket om dette i flere år nå, så det føles nesten uvirkelig at jeg endelig skal få møte henne. Det er litt trist at Riccardo ikke får blitt med å hilse, men jeg skal prøve å ta masse bilder så han får se også. Forhåpentligvis er han her når vi skal hente henne i desember.

Ha en fin dag videre!

Innkjøp til valpen

Hei dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten handletur sammen med den gode venninnen min Andrea! Planen var å få tak i en hundeseng/madrass til å ha i buret, men jeg fant ut at jeg skal se på et annet sted også før jeg bestemmer meg. Jeg fikk kjøpt noen ting som jeg har trengt til hun kommer. Vi var på butikken Buster i Ski som ga fantastisk service! De hadde godt utvalg av alt du kan tenke deg til hund og katt. Jeg gleder meg til å kunne ta med vår hund dit i fremtiden.

Disse drikke/mat skålene hadde jeg sett på nettet fra før av, og jeg elsker de. De er så enkle og fine! Prisen var 199 kr per stykk.

Jeg hadde egentlig ikke lyst til å kjøpe noen leker før Riccardo kommer, men jeg klarte ikke å dy meg da jeg så denne! Prisen var 149 kr.

Denne til når hun begynner å klø i tennene, et skikkelig must å ha. Prisen for denne var 99 kr.

Og til slutt denne søte kurven fra Clas Olson til å ha lekene og bamsene hennes oppi. Jeg er kontrollfreak så det er greit å ha det meste samlet på et sted istedenfor over alt i huset. Jeg likte at den var savner rustikk og enkel, eneste ulempen er at jeg må nok være veldig forsiktig så hun ikke tygger den i stykker. Prisen for denne var 99 kr.

Jeg begynner bare å glede meg mer og mer til å møte henne nå, og jeg vet at Riccardo gleder seg like mye! Siden Riccardo ikke kommer seg til Norge på en stund blir jeg nødt til å dra å møte henne uten han. Jeg vet at han synes det er kjipt, men det viktigste er at vi holder oss friske nå. Jeg skal få møte henne på tirsdag til uken, jeg klarer nesten ikke å vente! Forhåpentligvis får vi tatt henne med hjem rett før jul, tenk å få en så fin julegave da dere!

Ha en fin kveld videre!

Hvorfor ble bloggen så viktig?

Jeg har alltid likt å skrive. Da jeg var yngre (kanskje rundt ungdomsskolealder) hadde jeg en blogg på blogg.no som ble oppdatert med jevne mellomrom, men interessen dabbet av ettersom jeg ble eldre og fikk andre interesser. Jeg har tatt meg selv i å angre på at jeg slettet bloggen min noen ganger etter at jeg fjernet den, for jeg likte jo egentlig å ha en plattform der jeg kunne dele ting jeg tenkte og følte. Da jeg møtte Riccardo fikk jeg oppleve så mange spennende og nye ting som jeg tenkte hadde vært gøy å dele på en blogg, men tanken ble bare dyttet til side hver gang den kom opp. Det kan jeg jo egentlig angre litt på nå, for det hadde vært gøy å se tilbake på mange av turene og tankene mine fra starten av forholdet vårt.

I slutten av mars 2019 ble Riccardo flyttet til en base i London for å jobbe som pilot. Siden vi allerede hadde hatt et avstandsforhold i to år tenkte vi at vi bare måtte gripe sjansen til å bo sammen. Vi var så lei av å alltid måtte reise frem og tilbake hele tiden for å kunne se hverandre. Så da fant Riccardo en kjempe fin leilighet til oss, og jeg skulle finne noe for meg å holde på med der så jeg ikke skulle kjede meg så mye. Tanken gikk fort over på å studere i London, men vi reiste så mye at det ville vært vanskelig for meg å fokusere på skolen. Da dukket tanken om å lage en blogg opp i hodet mitt. Jeg kunne jo skrive om alt det vi skulle gjøre i England og alle reisene vi skulle på. For å være ærlig så var jeg ganske stressa over å skulle lage en blogg, for hvem andre enn familien vår skulle liksom bry seg om hva vi holdt på med der borte? Jeg var så usikker på om jeg skulle tørre å gjøre det at bloggen ikke opprettet før den dagen jeg dro til England. Der begynte min bloggreise.

Første bloggpost var veldig kort og konkret om at vi skulle flytte. Jeg var ganske nervøs for hvordan folk ville ta det, og tenkte vel egentlig at ingen hadde noe interesse av å lese. Så det kom som et stort sjokk da jeg var oppe i nesten 400 lesere første dagen. Det ga meg en lyst til å skrive mer, og å prøve å oppdatere så ofte som jeg kunne. Dagene ble lange i England, og alene tiden  ble tøffere enn hva jeg hadde sett for meg. Å blogge var høydepunktet i mange av dagene mine der, og jeg vil si at bloggen og ikke minst dere hjalp meg gjennom mye ensomhet. Da jeg stod midt oppi det skjønte jeg nok ikke helt hvor mye det betydde for meg, men nå som jeg ser på det i ettertid skjønner jeg hvor viktig bloggen ble for meg til slutt. Det var min ting å holde på med hver dag, det var noen som ønsket å lese det jeg skrev. Selv om vi valgte å flytte ut av leiligheten etterhvert har jeg hatt det mye gøy med å fortsette å skrive og dele ting på bloggen til dere. Jeg har lært så mye av denne reisen så langt. Jeg har lært å bli tryggere i meg selv og jeg har lært at det er ikke flaut å tørre skille seg ut. Bloggen er nå en viktig del av livet mitt som jeg ønsker å fortsette med så lenge som lysten til å skrive og dele er der. Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg får, jeg hadde ikke klart det uten dere!

Jeg er stolt over at jeg trosset frykten min den dagen i mars. Så om du har sittet å tenkt på at det er noe du gjerne skulle gjort eller prøvd som du er litt redd for hvordan andre vil reagere på : tenk på deg selv. Er det noe som vil gjøre deg glad så bare hopp i det! Du vil mest sannsynlig se at det ikke er så skummelt allikevel, og husk at det er mye mer kjærlighet enn hat der ute.

Stylist og strikkefiasko

Hei fine dere!

I skrivende stund sitter jeg egentlig midt oppi en haug med garnnøster og strikkepinner å prøver å finne ut av hvordan jeg skal strikke en arm til genseren jeg holder på å strikke. Jeg har aldri strikket noe tidligere så jeg ble rimelig forbauset da jeg så at jeg skulle bruke fem strikkepinner på en gang. Tankene mine begynner å gå fra veldig selvsikre på dette prosjektet til litt bekymrede tanker for jeg vil jo ikke gi bort en stygg genser i gave. Nå har jeg i hvertfall akkurat startet på samme armen for tredje gang, så om ikke det blir bra nå så vet ikke jeg.

 

 

Jeg har fått prøvd meg som både makeupartist og frisør for mamma i dag! Vi har testet ut litt forskjellig for et viktig møte hun skal på i morgen. Det var gøy å se hva vi fikk til, og om jeg skal si det selv så synes jeg at jeg var veldig flink. Mamma ble vakker som alltid. Nå må jeg bare gjøre sminken hennes like fin i morgen, no pressure!

Nå skal jeg hive meg på strikkingen igjen før jeg glemmer hvordan jeg skulle gjøre det igjen, hehe. Jeg håper dere får en super kveld videre!

Topp 5 : mine favoritt reisemål

Ayvalik, Tyrkia

Et sted jeg mest sannsynlig aldri hadde hørt om hvis det ikke hadde vært for Riccardo. Moren til Riccardo er tyrkisk, og derfor har de et feriehus i Ayvalik (som hun pleide å reise til i barndommen). Ayvalik ligger på nord-vest siden av Tyrkia, mot Hellas. Strendene er uendelig lange og hvite, havet er krystallklart og solen skinner alltid. Jeg tror ikke det er mange turister fra andre land enn Tyrkia som pleier å ta feriene sine dit, som jeg har lagt merke til. Jeg har vært der to ganger nå, og jeg elsker det! Vi har leid en båt med vår egen kaptein og kokk som lager mat til oss når vi er der, skikkelig luksus! Da reiser vi rundt til forskjellige øyer å dykker, soler og fisker. For meg er det en skikkelig drømmedestinasjon.

Orlando, USA

I 2009 reiste mamma, pappa og jeg til USA for å besøke familien min som bor i Texas. Sammen med tante, onkel, de to kusinene mine og fetteren min reiste vi to uker til Orlando i Florida. Hovedmålet med ferien for oss barna var nok helt klart Disneyworld. Vi klarte å besøke alle Disney parkene i løpet av de to ukene vi var der. Ferien bestod av mye forskjellig, men det er liksom Disney som har brent seg fast i mine minner som helt magisk. Om jeg får muligheten skal jeg helt klartreise dit med mine barn i fremtiden.

Venezia, Italia

Sommeren 2011 dro mamma, pappa, en god veninne av meg og jeg på roadtrip fra Norge til Kroatia. Målet var å besøke steder vi hadde lyst til på veien, for å så være to uker i Kroatia før vi kjørte hjem igjen. På vei til Kroatia var vi innom Italia, og hadde en fantastisk dag i vakre Venezia. Jeg var såpass ung på det tidspunktet at jeg egentlig ikke hadde noen anelse om hva vi gikk til før jeg kom dit, og jeg ble helt forelsket i den vakre byen. Jeg husker at jeg tenkte at byen var så romantisk, og at jeg veldig gjerne ville reise dit med en kjæreste i fremtiden. Det er jo noe helt spesielt med alle de små kanalene som er fylt av gondoler som styres av en person som står bak på båten. Jeg har så lyst til å reise tilbake med Riccardo for å få oppleve det sammen med han.

Colfosco, Italia

Tidenes skiferie! I mars 2018 inviterte Riccardo meg med på skiferie i nord-Italia for første gang. Vi reiste sammen med onkelen til Riccardo og en god venn av han. Etter 8 timer i en stappfull bil fra Roma, kom vi endelig frem til Colfosco. Der hadde Riccardo booket oss på et fantastisk hotell og selvfølgelig booket oss tidenes rom. Utsikten fra balkongen vår var utrolig.

Hver dag bestod av mange timer i slalombakken rundt hele fjellet, og mange stopp på barer underveis. Etter det dro vi alltid noen timer i spaet, fikk massasje, ansiktspleie, var i badstue og jacuzzi. Hver middag var 7 retter, og vi hadde var faste kelner og bord hver dag. Vi reiste også i mars 2019, men det ble naturligvis ikke noen tur på oss i 2020. Forhåpentligvis får vi reist neste år!

Kreta, Hellas

Flere av somrene mine da jeg vokste opp ble tilbrakt i Hellas sammen med familien min. Mitt favorittsted er Kreta, siden det er dit vi har reist mest. Jeg får en sånn ro inni meg når jeg reiser dit, og føler meg liksom så hjemme der på en eller annen måte. Når vi har reist dit har feriene bestått av mye soling, bading og familietid, så det er virkelig noe jeg savner som jeg håper vi kan gjøre igjen snart.

Kreativitet og gamle bilder

God kveld dere!

Jeg håper dere har hatt en like super dag som det jeg har hatt i dag. Brødrene mine og jeg har vært en tur hos pappa i dag for å feire farsdagen sammen med han. Vi pleier vanligvis ikke å ha noe særlig med gaver på farsdag eller morsdag, men vi pleier å samles istedenfor. Men i år kunne jeg ikke dy meg da jeg ved en tilfeldighet kom over et lignende kort på nettet :

 

 

Kortet ble en suksess, og pappa ble super glad! Virkelig å anbefale til bursdag eller jul til en pappa eller mamma som har alt!      Vi har kost oss med fantastisk finnbiff som broren min lagde til oss i dag. Til dessert ble det servert hjemmelaget brownies og sjokoladepudding, som jeg selvfølgelig spiste alt for mye av. Jeg tror at jeg bare har smakt på Toro brownies før, så jeg har ikke visst hva jeg har gått glipp av før nå – den hjemmelagde var altså 1000 ganger bedre! Jeg klarte å lure med meg noen stykker hjem også, så du skal ikke se bort i fra at jeg tar et til i kveld, haha. Det var koselig å være samlet med familien, det er ikke så ofte vi har tid og mulighet alle sammen.

Etter at jeg kom hjem har jeg tittet i noen gamle album som vi hadde i et skap her. Jeg elsker å se på gamle bilder og tenke tilbake på alle de gode minnene vi har. Jeg har ledd så mye av hvordan det var jeg kledde meg før, altså..

 

Fine pappaen min!

Nå skal jeg prøve å redde huden min med en god ansiktsmaske. Jeg skjønner ikke hvorfor, men huden min har blitt så fæl og nuppete de siste dagene. Jeg har prøvd å rense og bruke god krem, men det ser ikke ut til å gjøre huden min noe bedre. Sminken bare glir av og jeg har fått en del urenheter de siste dagene. Jeg kan ikke skjønne at det er noe jeg spiser som går utover den heller, bortsett fra all kaken i dag da, hehe. Jeg tenker å vaske alle sminkekostene mine i morgen også, så får jeg håpe det hjelper!

Ha en fin kveld videre!

GRATULERER MED FARSDAGEN

Gratulerer med farsdagen til alle pappaer der ute!

I dag skal jeg feire den fine pappaen min som betyr så mye for meg!

Pappa, du et av de fineste, godeste og mest morsomme menneskene jeg vet om! Du er en av de som betyr mest for meg i hele verden, og jeg er så takknemlig for at akkurat du er min pappa. Du sprer alltid så mye glede rundt deg, ingen får meg til å le som deg. Du passer alltid på at alle rundt deg har det bra, og hos deg er man alltid trygg. Du fortjener alt godt. Jeg er så stolt over å kunne kalle deg min pappa!

Gratulerer med farsdagen!!

Barnevakt og farsdagsgave

Hei fine dere!

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en dag med masse action. I dag har jeg nemlig vært barnevakt for de fine tantebarna mine! Vi har vært ute å lekt masse i det fine været, hatt dansekonkurranse, malt farsdagskort og bakt brownies. Tenk at man rekker å gjøre så mange ting på en dag. Jeg merker godt det at jeg ikke er vant til så mye liv og røre for jeg er rimelig sliten i hodet nå, men jeg har virkelig storkost meg sammen med barna i dag. Jeg elsker virkelig å være sammen med dem, så barnevakt skal jeg nok være flere ganger fremover.

 

Midt oppi alt sammen kom jeg på at jeg var nødt til å kjøpe noen ting som manglet til farsdagsgaven til pappa i morgen, så da ble det en rask tur på butikken også. Der klarte jeg selvfølgelig å kjøpe med en haug med blomster og andre ting jeg egentlig ikke skulle ha, men det bare fristet så veldig der og da. Jeg gjør alltid det samme – går på butikken for å kjøpe en ting, kommer ut med flere handleposer. Uansett – jeg gleder meg skikkelig til å vise dere kortet som jeg skal gi til pappa i morgen, det er skikkelig kreativt om jeg tør å si det selv. Jeg stjal faktisk ideen fra nettet et eller annet sted, så jeg er sikker på at noen av dere har sett noe lignende før! Jeg tenker jeg deler det med dere etter at jeg har gitt det til pappa i morgen, siden han støtt og stadig titter innom bloggen min.

 

Nå ser jeg at det er på tide å lage litt orden i klesskapet mitt igjen, så resten av kvelden går nok med på det. Det er liksom et uendelig prosjekt for meg, det blir like rotete igjen med en gang det er ryddet. Jeg skal selvfølgelig også få med meg skal vi danse i kveld! Jeg blir like imponert hver uke, de er jo så flinke.

Jeg håper dere har hatt en super dag, og får en kjempe fin kveld videre!

Autumn vibes

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en tur sammen med mamma i det fine været. Vi har gått å beundret alle de fine fargene på bladene og naturen som er så vakker akkurat nå på denne årstiden. Det er jo faktisk den perfekte tiden for å ta fine bilder utendørs på. Det var godt å komme seg en tur ut i frisk luft, jeg føler at jeg snart blir gal av å være her hjemme, haha.

Planene for kvelden er å ta en tur på matbutikken for å handle inn litt div vi trenger for de neste dagene, så skal jeg nok bare ta det rolig å se på en film sammen med mamma i kveld. Jeg har store planer om å kjøpe inn masse godteri til oss, tenne stearinlys og fyre i peisen i kveld – da koser vi oss skikkelig! Forhåpentligvis får jeg også fortsatt på genseren som jeg lager til moren til Riccardo i julepresang også. Jeg gjorde nemlig en feil i går som jeg ikke vet helt hvordan jeg skal rette opp i, så jeg skal prøve å overbevise mamma om å gjøre det for meg.

De siste dagene har jeg hatt skikkelig lyst til å begynne å pynte til jul, men jeg prøver å fortelle meg selv at det er litt for tidlig enda. Jeg liker egentlig ikke å begynne å pynte før i desember for da føler jeg liksom at det er ordentlig jul, men i år klarer jeg nesten ikke å vente. Jeg skal nok vente til slutten av november med pyntingen, men det er mulig jeg tjuvstarter litt med julebaksten i år.. Noe må man jo kunne unne seg, hehe.

Ha en fin dag videre!

3 favoritt produkter

Dermalogica daily microfoliant

 

Min all time favorite!! Denne ansiktsrensen kan jeg anbefale av hele mitt hjerte. Jeg starter hver eneste dag med å vaske ansiktet mitt med varmt vann, og imens ansiktet fortsatt er vått, drysser jeg litt av denne skrubben i hånden min og masserer inn i huden. Dette er et hvitt pulver som blir nærmest som en krem når du masserer den i ansiktet. Jeg bruker den i hele ansiktet, og vasker med varmt vann etterpå. Huden min blir så stram og myk etterpå, og jeg kan se og kjenne så tydelig forskjell fra før og etter.

Jeg har alltid slitt med svarte prikker på nesen min, og denne fjerner dette seriøst etter en vask. Jeg kjøper min på apoteket.

Clarins Hydra-Essentiel Gel sorbet desalterant

Rett etter at jeg har vasket og skrubbet ansiktet påfører jeg denne fuktighetsgelen/kremen. Jeg har en kombinert hud, så denne funker perfekt for meg. Dette er en blå gel som varer LENGE. Jeg tar bare litt i ansiktet hver dag, og den trekker inn fort. Jeg har ofte dårlig tid på morgenen, så da foretrekker jeg en lett og fuktighetsgivende krem som trekker fort inn, sånn at jeg kan starte med sminken ganske fort etter. Denne kjøper jeg på Kicks.

Disse to sammen gir meg et rent og glødende ansikt hver dag, og jeg føler meg så fresh etterpå. Jeg er ikke glad i å ha for mye produkter på huden, siden jeg synes det er viktig at huden skal få puste. Jeg har noen urenheter i huden nå, så da er det spesielt viktig for meg å ikke ta for mange produkter i ansiktet på en gang.

Label.M Therapy Rejuventating Radiance Oil

Verdens beste hårolje! For mitt krøllete og krusete hår har jeg alltid vært nødt til å bruke gode hårprodukter for å roe det ned. Denne fant jeg faktisk i England, og har vært obsessed med den siden da. Jeg påfører som regel oljen i håret rett etter jeg har dusjet, og kan ofte ta litt i tuppene etter at jeg har rettet håret mitt også. Den lukter så friskt og godt, og er ekstremt god til å roe ned mitt hår. Jeg pleier å be Riccardo kjøpe med denne for meg fra England, men jeg er sikker på at man kan få bestilt den til Norge uansett.