Rainy days

God morgen, fine dere!

Her har vi hatt en rolig start på dagen så langt, og jeg skal akkurat til å starte å lage litt frokost til oss. Jeg tenkte kanskje å lage en god omelett – min favoritt. I dag skal vi begge jobbe, så det blir ikke den mest spennende dagen vi har foran oss. I kveld derimot skal jeg møte en av mine beste venninner Lisa, og vi skal ut å spise middag sammen. Vi pleier å henge sammen nesten hver dag, så det har vært litt rart å ikke kunne se henne på noen uker nå ettersom vi begge har vært dårlige. Så det ser jeg veldig frem i mot!

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere får en super dag!

Tilbake til hverdagen

Hei, og god kveld!

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med alt jeg hadde å gjøre i dag, og skal jeg være helt ærlig så er jeg faktisk skikkelig sliten. I dag måtte vi gjøre en del ærender som ikke ble gjort i helgen, da vi var i Bergen. Så nå skal det bli godt å legge meg i senga veldig snart.

Som sikkert for alle andre kom snøen litt brått på oss i natt, og vi hadde selvfølgelig ikke satt på vinterdekk enda – så dette ble dagens første oppgave. I utgangspunktet skulle jeg stå opp tidlig for å sørge for at jeg slapp å stå i lang kø for å få skiftet dekk på bilen, men jeg trengte virkelig å sove ut i dag. Derfor ble alle planene våres dyttet til noen timer senere. Ut i fra hva jeg husker fra da vi byttet dekk på bilen i England så tok det ikke stort mer enn 20 minutter før vi kunne vi dra videre, så jeg hadde forventet det samme her. Der tok jeg feil gitt. Da vi kom til verkstedet fikk vi beskjed om at det ville ta TO timer før bilen var klar, så da ble alle ærendene dyttet enda noen timer senere på dagen. Egentlig så var det ikke så ille i seg selv å vente de to timene, for vi slo ihjel litt tid på å se på forskjellige ting til hunden. Vi fikk faktisk planlagt ganske mye.

Da disse to timene hadde gått skulle vi videre i matbutikken for å handle inn for broren min som har følt seg litt dårlig i det siste. Det gikk relativt greit det også, så det fikk vi levert ganske fort til han. På vei hjem fra broren min måtte vi innom et sted for å kjøpe ved, for nå er det på sesong for å begynne å fyre i peisen hjemme hos oss. Vi fikk faktisk en gledelig overraskelse da vi kom inn på butikken å så at det var 6 poser med ved til 299, så da tok vi selvfølgelig 6 pakker. Det vi ikke hadde tenkt på i butikken var at hele vår bil var full av dekk og ting vi hadde kjøpt på kjøpesenteret, så vi hadde en rimelig stappfull bil på vei hjem derfra.

De siste timene her hjemme har gått til å pakke ut av kofferter og bager og vasking av klær og hus. Dagen har virkelig vært hektisk, men det er godt å komme tilbake til hverdagen når man har ordnet alle mulige småting som vi har gjort i dag. I morgen starter en ny dag med jobbing for meg, og Riccardo reiser tilbake til jobb i England på fredag. Det blir helt grusomt å si hadde til han nå som vi har vært så mye sammen de siste ukene. Jeg skal nyte tiden med han nå før han drar.

 

Jeg håper dere har hatt en fin tirsdag!

5 ting jeg hater


Padder

Jeg vet ikke når og hvordan denne fobien har startet, men så lenge jeg kan huske har jeg nærmest brekt meg hver gang jeg ser padder. Jeg blir helt uvel av å se på dem. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor jeg synes de er så ekle, men de blir eklere jo større de er.

Dill

Ah, i mine øyne kan dill ødelegge absolutt alle måltider. Det er en smak jeg bare rett og slett ikke takler, og jeg mister matlysten om jeg får servert noe med det i. Dette er selvfølgelig en liten ulempe med tanke på at dill finnes i veldig mange matretter.

Mennesker som hakker på andre

Jeg tror nok de fleste av dere er enige med meg på akkurat dette. Jeg hater når noen mennesker tar seg friheten til å kommentere ting på andre som de egentlig ikke har noe med å gjøre. Som for eksempel å si til noen at de har fått kviser, den personen er mest sannsynlig fullt klar over det selv. Vi må ta vare på hverandre, ikke dytte hverandre ned.

Å fryse

Jeg er en person som fryser veldig lett, og har det nok over gjennomsnittlig varmt hjemme.

 

Å ha det skittent rundt meg

Haha, denne her står høyt opp på listen over ting jeg HATER. Jeg får panikk av å det skittent rundt meg, spesielt på kjøkken og bad. Jeg har nok ikke alltid vært så nøye på dette som jeg er nå, så det har nok kommet veldig de siste årene. Riccardo er faktisk helt lik, så akkurat der er vi en god match.

 

Har du noen fobier, eller har noen andre ting som du hater? 

Storytime : Slik møttes vi

Hei dere!

Nå skal jeg fortelle dere om hvordan jeg møtte mannen i mitt liv, og vår kjærlighetshistorie. Riccardo og jeg møttes av veldig mange tilfeldigheter, så mange at jeg nesten blir litt skremt av å tenke på hvor mye som kunne gjort at vi aldri hadde møttes.

For å starte historien skal jeg ta dere tilbake til 2016 og min russetid. Midt i russetiden ble jeg veldig syk, jeg hadde høy feber og kroppen var slapp og sliten på en helt annen måte enn jeg hadde følt noen gang tidligere. Dette varte i en ukes tid, og formen ble egentlig bare verre. På sykehuset oppdaget de at jeg hadde kyssesyken, men ikke bare det – som følge av kyssesyken hadde jeg en leverbetennelse som var ganske ille. Det var vel egentlig så ille at jeg måtte holde meg sengeliggende i en lengre periode. I tillegg til dette hadde jeg klart å få en skikkelig halsbetennelse, som ikke hjalp veldig på situasjonen. Kroppen var helt utslitt og jeg trengte hvile. Å dra på skolen for å ta eksamen fikk jeg ikke lov til, så jeg ble fint nødt til å ta igjen det tapte til høsten igjen. Det var tungt for meg, og jeg var veldig umotivert. Jeg måtte ta hele tre eksamener til høsten, men heldigvis slapp jeg å gå hele året om igjen. Som motivasjon til å fullføre sa pappa at jeg skulle få en premie om jeg klarte å få gode karakterer på eksamenene mine. Jeg skulle få reise hvor jeg ville i en langhelg. Så da jeg fullførte skolen, bestemte jeg at vi skulle reise til Italia sammen.

Sommeren 2017 dro pappa og jeg til Roma. Det var første gangen noen av oss hadde vært der, så vi hadde lagt fullt med planer for hver av de i 4 dagene vi skulle være der. Første dagen gikk vi vel egentlig rundt å ble kjent med byen, og senere på kvelden dro vi ut for å spiste pizza (et must når man er i Italia). Restauranten var rett ved Fontana di Trevi, der sies det at det bringer lykke å kaste en mynt over skulderen og ut i fontenen. Dette måtte vi selvfølgelig teste. Etter dette ble vi enige om å ta oss en drink, så vi gikk inn på det som var en irsk pub med et band som spilte live musikk. Det var helt stappfullt, og vi ble sittende på et bord sammen med noen andre turister. En drink ble til to og tre, og etterhvert ble bandet ferdige med å spille. Tilfeldigvis kom bandet å satt seg ved vårt bord, og vi kom i prat. De skulle reise videre til en annen kul bar midt i sentrum av Roma, og de ville veldig gjerne at vi skulle bli med dit. Jeg har ingen anelse om hvorfor vi sa ja til å bli med på det, men det gjorde vi altså.

Samtidig som at pappa og jeg var på vei fra den ene baren til den andre, var Riccardo ute med en venn for å feire at de begge hadde bestått en pilot eksamen den dagen. De hadde helt bestemt latt være å gå på den baren de hadde pleid å dra på når de var ute, og heller dratt til diverse andre steder akkurat denne kvelden. I følge Riccardo hadde de to vært på vei hjem da de tilfeldigvis gikk forbi baren, da hadde han overtalt kompisen sin om å ta en siste øl der før de dro hjem.

Pappa og jeg hadde akkurat kommet inn den overfylte baren, da han skulle gå å kjøpe en drink til oss hver. Han brukte veldig lang tid, og jeg ble utålmodig. Da jeg gikk for å se etter han stod han å pratet med noen gutter, de hadde visst sittet i veien for at han skulle få betalt. Det var Riccardo som satt der, og det var slik ble vi introdusert for hverandre for første gang. Ifølge oss begge var det kjærlighet ved første blikk. Vi hadde en kjemi som jeg aldri har hatt med noen andre før, vi snakket så lett og han virket så tilstede i samtalen. Vi pratet sammen til baren stengte, og etter det fulgte Riccardo oss til hotellet vårt. Der utvekslet vi telefon nummer.

Siden dette var en ferie med pappa, var jeg ganske bestemt på at jeg skulle tilbringe tiden min med han. Så de neste tre dagene møttes Riccardo og jeg bare på kveldene etter at vi hadde hatt middag hver for oss. Riccardo hentet meg utenfor hotellet, og så viste han meg rundt i Roma. Det føltes nesten ut som å være med i en film, for alt var så idyllisk. Jeg ville ikke at ferien skulle ende, og det var helt grusomt å sette meg på flyet hjem til Norge igjen. Vanligvis ville jo en sånn ferieflørt bare blitt til minner, og jeg ville dra tilbake til hverdagen igjen. Heldigvis var Riccardo like interessert i meg som jeg var i han, og allerede dagen etter at jeg kom hjem hadde han allerede bestilt billetter for meg tilbake til Roma.

Det var sånn vi møttes, en haug med tilfeldigheter og når man minst venter det. Jeg er så takknemlig for at pappa tok meg med til Roma, og for at jeg var så heldig å tilfeldigvis var i den baren akkurat den kvelden. Jeg har mange fler historier å dele med dere, men det får bli en annen gang.

Ha en fin dag!

To dager i Bergen

Hei dere!

I går var en lang og innholdsrik dag, og jeg var faktisk ikke hjemme før i to tiden. Derfor ble det dårlig med oppdateringer fra meg her i går. Vi tilbrakte en del timer på Lagunen kjøpesenter, og jeg klarte selvfølgelig å bruke litt for mye penger – haha. Jeg elsker å titte i nye butikker, og av en eller annen grunn shopper jeg nesten bare I fysiske butikker når jeg er ute å reiser. Ellers handler jeg som regel bare på nettet. Jeg tenker jeg kan vise dere det jeg kjøpte når jeg kommer hjem i morgen.


Vi hadde booket oss et bord på en restaurant som serverte norsk mat hovedsakelig. Maten var helt fantastisk, så dit skal jeg virkelig tilbake neste gang jeg er i Bergen! Vi ble sittende på restauranten i en del timer å tok noen drinker i baren deres. Plutselig hadde tiden bare flydd avsted, og vi måtte dra hjemover. Jeg var helt utslitt etter en hel dag med gåing, så jeg sovnet ganske med en gang vi kom hjem.

I dag var det litt tyngre å stå opp siden det ble litt sent i går, men vi skulle på besøk til kusinen min så jeg glemte fort hvor sliten jeg var da vi dro dit. Vi har kost oss med kaffe og kaker helt frem til nå, og enda en dag har gått så alt for fort. Jeg synes det er litt trist å tenke på at vi skal dra hjem igjen allerede i morgen, for jeg koser meg så mye når jeg er her. På en annen side skal det bli godt å komme tilbake til rutinene igjen. I kveld får vi besøk av flere familiemedlemmer til middag, det gleder jeg meg til. Så nå skal jeg prøve å ta meg en liten lur sånn at jeg er opplagt til de kommer.

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere har en strålende søndag! 

Turister for en dag

Heihei!

For en fin dag vi har hatt i dag! Det har vært så gøy å se Bergen og å kunne være skikkelig turister igjen, jeg har savnet å reise såå mye! I dag har vi gjort veldig mye forskjellig, blant annet gått oss en runde på bryggen, tatt Fløibanen og spist en deilig lunsj. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ganske sliten i beina nå, så det var det godt å komme tilbake til huset.

Vi startet med å gå en runde i sentrum for å se oss litt rundt først, der var vi innom noen butikker bortover på bryggen. Vi endte opp med å kjøpe noen gaver til familien til Riccardo som er i Italia, som jeg tror de kommer til å bli skikkelig glade for. Jeg har vel så og si aldri vært innom en norsk suvenirbutikk så det var gøy å se hva de solgte der. Det var jo så mye fint, jeg ble nesten fristet til å kjøpe meg en del ting selv.

Etter litt tid i sentrum var det tid for å kjøre Fløibanen, og der ble jeg er skikkelig overrasket over den vakre utsikten vi fikk fra toppen – wow. Vi har virkelig fått sett Bergen på sitt aller beste i dag, med strålende sol hele dagen – tenk å ha så flaks!

Vi har hatt en helt super dag, og jeg er så glad og takknemlig for at vi hadde tid og mulighet til å reise hit for å være sammen med familien min. Jeg setter så stor pris på dager som dette.

Nå skal jeg sette meg ut på balkongen å nyte utsikten før solen går ned! Ha en fin kveld videre!

Planer for helgen

Fredag – I dag har pappa planlagt hele dagen for oss, og vi skal være skikkelig turister i Bergen by. Jeg vet ikke så mye om planene enda, men jeg er rimelig sikker på at de inneholder hvertfall Fløybanen og en tur i sentrum. Jeg har bare hvert her to ganger tidligere, så det skal bli moro å bli bedre kjent med byen.

 

Lørdag – I morgen har jeg satt av noen timer med shopping på lagunen kjøpesenter. Det er alltid spennende å titte i nye butikker, forhåpentligvis finner jeg ikke alt for mye fint – hehe! Senere på kvelden skal vi ut å spise middag, og jeg er rimelig sikker på at vi skal på en italiensk restaurant. Riccardo har nevnt at han har en kusine som nettopp har flyttet hit og jobber som kokk her i byen, så planen er å prøve å få booket oss et bord der.

 

 

Søndag – Jeg har mye familie i Bergen, så på søndag skal vi besøke kusinen min med hennes familie. Jeg gleder meg så mye til å se henne igjen, for nå er det lenge siden sist. Vi er like gamle og har alltid vært utrolig nære hverandre, det er bare så synd at vi bor så langt unna hverandre nå. Jeg tenkte kanskje å bake en kake, eller cupcakes som vi kunne ta med oss dit, det smaker jo alltid godt med litt kake?

Etter noen timer sammen med dem skal vi tilbake hit å lage en god middag, og sikkert spille litt brettspill her hos pappa. Det er sånn søndagene pleier å se ut hos oss, mye familietid.

 

Har du noen forslag på ting som bør gjøres, eller tips til restauranter her i Bergen så vil jeg gjerne høre! Ha en fin dag!

Touchdown Bergen

Hei fininger!

Nå er vi endelig fremme hos pappa i Bergen, etter en reise med to tog og et fly. Reisen har vært veldig fin, jeg blir like overrasket over hvor kort denne flyturen er hver gang. I dag landet vi faktisk 30 minutter etter takeoff, faktisk like lenge som togturen vår til Oslo tidligere. Vi var så heldige med været under flyturen, så vi fikk en kjempe fin utsikt over fjellene vi fløy over. Det har ikke blitt så mye tid til å oppdatere her i dag dessverre, men her kommer et lite bildedryss fra turen :

Jeg blir aldri vant til disse maskene, for en rar tid det er vi lever i. Heldigvis trengte vi ikke å ha dem på så lenge, jeg kjenner at jeg blir litt stresset av å ha dem på over en lang tid. Uansett – det er bra at situasjonen blir tatt på alvor, og det var godt å se at samtlige mennesker på både togene og flyet tok hensyn.

Nå har vi akkurat satt i gang med steking av hamburgere! Det gleder jeg meg skikkelig til, for nå har det gått mange timer siden sist vi spiste. Det blir bedre oppdateringer på bloggen fra å med i morgen. Jeg gleder meg til å dele disse dagene med dere.

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere får en strålende kveld videre!

En god morgen

God morgen, dere!

Så hyggelig å se at så mange av dere leser bloggen min, det setter jeg stor pris på!

Akkurat nå sitter jeg pakket inn i et pledd med en stor kopp kaffe i hånden. Jeg skal ikke på jobb før klokken to i dag, men jeg liker å stå opp tidlig uansett. Det har på en måte blitt en vane for meg å stå opp klokken syv hver dag, på den måten føler jeg at jeg virkelig får utnyttet dagen min. Jeg har for såvidt ingen store planer i dag annet enn at jeg skal pakke til Bergen, men om jeg kjenner meg selv rett så kan det ta sin tid. Jeg hater å ikke vite hva jeg skal ha på meg, så jeg prøver å planlegge godt når jeg pakker. Om jeg har nok tid etter at jeg har pakket så skal jeg prøve å få tatt meg en treningsøkt. Det frister ikke så veldig å ta en løpetur ute i det kalde været nå, men jeg satser på at det blir bedre utover dagen.

Bare er rask oppdatering fra meg på morgenen, for nå skal jeg nyte en time til med Disney+ før jeg skal begynne å være produktiv her.

Ha en fin dag!

Get to know me

Hei dere!

De siste dagene har jeg sett at jeg har fått en del nye lesere, så da tenkte jeg at det var en perfekt anledning for å la dere bli litt bedre kjent med meg! Jeg har svart på 12 spørsmål om alt og ingenting. Om du lurer på noe annet enn det jeg har svart på her så er det bare å legge igjen en kommentar. 

 

Hvor er du fra?

Jeg er fra Ski, rett utenfor Oslo.

Hvor gammel er du?

Jeg ble 23 år den 2.September.

Har du vært i mange forhold?

Nei, jeg har ikke hatt noe fast forhold før jeg møtte Riccardo i 2017.

Hva liker du å gjøre?

Jeg elsker å lære nye ting, og i det siste har jeg øvd meg på maling og strikking. Jeg har egentlig aldri holdt noe særlig på med håndarbeid tidligere fordi jeg ikke har hatt tålmodigheten til det. Nå er jeg inne i en periode hvor jeg synes det er gøy, men det endrer seg hele tiden. Jeg blir fort lei av ting også, haha.

Jeg har alltid vært veldig glad i å trene, og det er en stor del av livet mitt. Jeg er veldig glad i å drive med yoga og dansing.

Hva liker du ikke å gjøre?

Jeg liker ikke å være alene. Jeg kan synes det kan være deilig med noen timer alene på en fredagskveld, men jeg blir fort selskapssyk. Jeg ringer ofte til venner eller familie, eller så finner jeg heller på ting med dem istedenfor.

Favorittfilm

Pretty Woman!!

Drømme reisemål

Vi hadde booket oss en tur til Paris i april i år, men fikk dessverre ikke dratt på grunn av corona. Jeg har aldri vært i Paris før, så jeg hadde virkelig gledet meg til å dra dit sammen med Riccardo, men jeg krysser fingrene for at vi kan ta det igjen på et senere tidspunkt. Så akkurat nå hadde det vært drømme destinasjonen min.

Bortsett fra det så har vi søkt opp billetter til Zanzibar i Tanzania så mange ganger, og jeg håper så inderlig vi får dratt dit en gang! Det ser så fantastisk ut med helt hvite strender og krystallklart vann, jeg hadde ikke hatt noe imot å være der i noen uker.

Hva klarer du deg ikke uten

Jeg er så familiekjær, jeg er mest glad når jeg er omringet av dem. Vi er en stor familie som alltid lager mye liv og moro.

Riccardo selvfølgelig, altså han har snudd livet mitt opp og ned, og jeg har ingen anelse om hva jeg skulle gjort uten han.

Vennene mine. Jeg har funnet ut at jeg heller ønsker meg noen veldig nære venner, enn mange som jeg ikke er så close med.

Guilty pleasure

Sjokolademelk. Altså, det er det beste jeg vet!

Vil du gifte deg? Få barn?

Ja, absolutt! Jeg drømmer om et stort og fantastisk bryllup i Roma, sammen med venner og familie! Hinthint Riccardo

 Riccardo og jeg er veldig enige om at vi ønsker oss barn i fremtiden, men at vi ønsker å bo sammen først.

Hva gjør du når ingen ser på?

Jeg danser seriøst hele tiden, haha. Til og med om jeg får 30 sekunder når jeg venter på mikrobølgeovnen så danser jeg.

Planer for fremtiden

Det er vanskelig å svare kort på dette spørsmålet, for det er mange ting som Riccardo og jeg ønsker å få til sammen. Først og fremst er det å fullføre oppussing av huset i Italia. Riccardo er italiener, og vi håper på å flytte dit når huset er ferdig.

 

Hvor ser du deg selv i fremtiden? La meg gjerne få vite hva du hadde svart, så kan vi bli bedre kjent!