En ferie til..

Det er ikke lenge siden sist vi var ute å reiste, og nå skal vi jammen meg på tur igjen. På søndag skal vi nemlig på roadtrip, denne gangen til Italia! Det blir skikkelig moro med enda en liten ferie før sommeren er slutt, og jeg gleder meg skikkelig til å dra tilbake til Roma. Det blir absolutt ikke lange tiden vi får i Roma, siden Riccardo må tilbake i jobb. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for å overbevise Riccardo om å ta turen til favoritt restauranten min! Jeg har faktisk ikke vært i Italia siden mars, så nå er det virkelig på tide igjen. 

Vi skal ikke ta med oss bilen vi kjører ned tilbake til England så jeg kommer til å ta et direkte fly tilbake til Norge for å feire bursdagen min der med venner og familie. Riccardo kommer også for å feire noen dager etter meg. 

Dette blir skikkelig gøy, og jeg gleder meg til å dele det med dere!

Trening, og en hel del vasking

Hei dere! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter hele to timer på treningssenteret. Det er deilig å komme igang igjen, og man føler seg jo så mye mer vell med en gang! Jeg har som nevnt tidligere gitt meg selv et løfte om å prøve å være sunnere i matveien, og nå begynner jeg å tenke at jeg er nødt til å få litt mer rutiner i treningen min også. Alt går veldig fint her i England, for da har jeg på en måte ikke så mye annet å holde på med på dagtid, men med en gang jeg drar til Norge eller et annet sted sklir det helt ut med treningen.. Jeg får begynne å skjerpe meg litt mer på dette.

I dag har det vært mye å fikse her hjemme, leiligheten har ikke vært vaslet eller ryddet siden fredag og det merkes.. Spesielt når vi ikke har oppvaskmaskin! Riccardo har vært en tur i banken, og etter dette møtte jeg han i byen for å spise noe frokost/lunsj sammen. Riccardo er veldig glad i Nandos, så da ble det dit vi dro i dag. Skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke så alt for glad i kylling, og siden dette er et sted som hovedsakelig serverer kylling er det ikke på min liste over favoritter. Jeg fant meg uansett en god salat, og Riccardo presterte i å spise en hel kylling – jeg er imponert. 

Vi har gått oss en liten tur i dag, men været har vært fryktelig varierende.. Det går fra strålende sol til regn på et blunk. Så vi fant ut at det var bedre å bare dra på treningssenteret istedenfor. 

Nå skal jeg skrive en liten liste over ting vi trenger fra matbutikken, så må vi nesten ta en tur dit. Jeg har lovet Riccardo å lage enchiladas til lunsj de neste dagene, så da må jeg huske på å skrive ned det også. 

I kveld blir det nok enda mer vasking og rydding på meg, det er godt å ikke våkne opp til en rotete leilighet i morgen! 

– Jeg håper dere har hatt en fin mandag!

Uken som gikk

Høydepunkt – Løvenes konge!! På mandag var vi på kino for å se Løvenes konge, og jeg elsket den! Vi har faktisk vurdert å dra for å se den en gang til..

Nedtur – Det dårlige været vi har hatt denne uken, det er en ting med litt regn.. men det har vært så mye vind at det ikke en gang nytter å gå med paraply en gang. Jeg håper på finere vær til uken som kommer.

Matrett – På fredag hadde vi taco her, og det gjør meg så glad at de selger alt man som trengs til dette på matbutikken. I tillegg er det ekstra koselig at Riccardo og jeg har det som en liten tradisjon på fredager.

Innkjøp – Tidligere denne uken var jeg tilfeldigvis bare ute å tittet i noen butikker, og da fant jeg et skikkelig kult skjørt som jeg bare måtte prøve. Det var skikkelig fint på, så jeg endte opp med å kjøpe det og en søt hvit T-skjorte.

Tanke – På søndag forrige uke fikk vi besøk av en politimann i forbindelse med en mann som angrep bilen til Riccardo. Denne politimannen fortalte at kvelden før hadde det vært to stykker som ble knivstukket rett ved kinoen vi pleier å gå på. Dette skremmer meg fordi jeg føler meg ikke trygg nok til å gå ut etter klokken seks på kvelden. Det gjør det veldig vanskelig for meg når Riccardo jobber så mye, og jeg ikke har tilgang til bil. Før vi flyttet hit undersøkte vi litt forskjellige steder for å se hvor det så hyggeligst og tryggest ut å bo, for dette er jo helt klart det viktigste for oss. Dessverre er det mye narkotika og uteliggere her, så derfor har vi snakket om vi kanskje rett og slett er nødt til å se etter et annet sted å bo fremover..

Bilde – 

Ny bil?

Heihei!

I skrivende stund sitter jeg her med beina høyt i sofaen sammen med Riccardo. Vi er nettopp ferdig med å se vår andre film for kvelden. I kveld har vi ikke gjort annet enn å bestille hamburgere fra den beste hamburger restauranten her i Chelmsford, spist potetgull og ligget på sofaen – så deilig! Jeg elsker å slappe av som dette av og til, og jeg er såå heldig som har Riccardo å gjøre det sammen med! 

MEN i dag har vi nemlig gjort noe mye mer spennende enn å ligge på sofaen – vi har prøvekjørt noen biler som vi har lurt på å kjøpe for å ha her i England! Vi så på flere på nettet tidligere, og i dag dro vi for å se på dem. Riccardo ville se på en Porsche, og jeg ville se på en Jaguar som jeg syntes så veldig fin ut. Jeg vet ikke stort om biler, så jeg tror ikke jeg var til så stor hjelp i dag, men jeg er jo veldig flink til å si ifra om de ser fine ut – haha. Uansett endte vi opp med å finne to favoritter som vi skal tenke litt på til mandag. Jeg gleder meg såå mye! Begge bilene er selvfølgelig brukt, vi måtte ty til den løsningen siden Riccardo sin bil må kjøres tilbake til Italia på grunn av regler om å ha utenlandske skilter i England. Så da tenkte vi: hvorfor ikke kjøpe en litt kul bil og ha det litt gøy når først er her! Det er selvfølgelig Riccardo som bestemmer hvilken bil vi ender opp med, selv om jeg heller mest mot en ganske fin og rimelig nesten ny Jaguar! 

Etter turen til bilforhandleren gikk vi en runde i byen, der vi selvfølgelig endte opp med å shoppe litt : i dag var det sminke. Etter dette fikk vi skikkelig lyst på en kald frappe hver i varmen, men til vår store fortvilelse fant vi ut at de hadde stengt Starbucksen vi alltid går på! Da måtte vi plutselig finne noe nytt, og endte opp med å få en skikkelig positiv overraskelse. Det var en liten søt stand midt i gå gaten som lagde kaffe etter ditt ønske, det vil si at vi valgte smak på bønnene og sirup osv. Riccardo valgte en kokosnøtt smak og jeg valgte sjokolade, fysøren så godt det var! Dit skal vi gå neste gang også! 

Alt i alt har dette vært en strålende dag, og jeg gleder meg masse til å se hvilken bil Riccardo velger å kjøpe! Nå ser jeg at klokken allerede er over ett her, så nå må vi faktisk legge oss snart..

 

– Jeg håper dere har hatt en fin lørdag, så hører dere fra meg i morgen

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese mer av, eller bare et spørsmål: Ta kontakt på Instagram HeleneHillestad.

 

 

Mine favoritter

Jeg er den type menneske som i perioder blir helt avhengig av en sang og kan høre på den sikkert 50 ganger uten å bli lei. Etter en stund er jeg så lei av sangen at jeg ikke orker å høre på den på lenge etterpå.

 Er jeg den eneste som er sånn?

Uansett tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om mine favoritter akkurat nå!

Favoritt film – Pretty woman, helt klart! Denne filmen kan jeg faktisk se sikkert 50 ganger til uten å gå lei. 

Favoritt serie – Riccardo og jeg har en greie med Vikings, vi ser alltid på denne serien sammen så da må den kapre første plassen. Ellers ser jeg ikke så mye på serier faktisk, men jeg elsker også Frustrerte Fruer.

Favoritt mat – Haha, jeg tror alle som kjenner meg vet at jeg ELSKER pasta. 

Favoritt drikke – Jeg er egentlig ikke så glad i brus og drikke med kullsyre generelt, så jeg drikker mye vann. Men jeg drikker mye melk også, Riccardo mener at jeg drikker mer melk enn noen andre han kjenner.

Favoritt sang – Hmm, jeg tror faktisk ikke jeg har en favorittsang. Det endrer seg hele tiden. 

Favoritt bok – Jeg holder på med en ganske spennende krimbok om dagen, så for øyeblikket er det min favoritt. 

Favoritt by – Roma, 100%

Favoritt blogger – Jeg har lest Caroline Berg Eriksen sin blogg så lenge jeg kan huske! Jeg tar alltid en titt innom hennes blogg. 

Favoritt dings – Jeg er kjedelig og sier mobilen min. 

Favoritt app – Instagram! Jeg blir så inspirert av å bla nedover på Instagram, jeg sjekker den sikkert 10 ganger daglig. 

Favoritt merke – Dior. 

Favoritt butikk – I Chelmsford er det ikke så mange butikker som det er i sentrum av London, så jeg må nok få tatt meg en tur inn en dag. Det er alikevell to butikker jeg alltid er innom her og det er Topshop og New look.

Regnværsdag

Heisann!

Mange av dere har jo fulgt med på snapchat i dag, det er så koselig å se at dere ønsker å følge med der også! Uansett så tenkte jeg å oppdatere dere litt på dagen min her i dag også. 

Det har var skikkelig dårlig vær her i hele dag, og jeg synes virkelig synd på Riccardo som har måttet fly flere flyvninger i dette været her.. Jeg trodde at alle som sa det var dårlig vær i England overdrev, men nå innser jeg at kanskje det bare er vi som har vært heldige med været. For et vær det har vært her i dag, dere! Planen min var å fikse neglene, løpe hjem for å skifte for å løpe bort til treningssenteret. Jeg kom meg heldigvis bort til salongen for å fikse neglene mine, det trengtes skikkelig! De er så flinke der! I dag ville han som fikser neglene mine gjøre noe annerledes for meg, så istedenfor bare hvite negler, gjorde han noe som fikk det til å se ut som marmor på to av fingrene mine – jeg elsker det! 

Da jeg var ferdig på salongen var som sagt planen å tusle bort til treningssenteret, men da jeg hadde kommet halvveis var jeg altså så klissvåt fra alt regnet at jeg rett og slett bare måtte gå hjem igjen. Det nytter nemlig ikke med paraply når det blåser sidelengs.. Resten av dagen har blitt tilbringt hjemme på sofaen under et stort pledd, det var ikke så ille det heller. Det er på dager som dette jeg virkelig elsker å ha friheten til å kunne styre dagene mine selv, og ikke ha noe jeg bare må gjøre. 

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal fullføre den spennende krimboken jeg holder på med, eller fortsette å øve på italiensken. Riccardo kommer hjem sent i dag, så jeg har fortsatt noen timer der jeg må prøve å underholde meg selv, haha. Det kan være kjedelig å være så mye alene, men jeg tror også det er godt for meg. Jeg er alltid rundt masse mennesker hele tiden, og har egentlig aldri vært noe særlig alene. Jeg har hørt at det er viktig å kunne trives i eget selskap, og det jobber jeg med hver dag.

 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, så hører dere fra meg i morgen igjen!

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese mer av, eller bare et spørsmål: ta kontakt på instagram

INFLUENSERNE

Heisann!

Jeg titter bare innom her en liten tur for å informere dere om at dere kan følge hele dagen min i morgen via Snapchat kontoen Influenserne! Det har blitt laget en ny Snapchat konto med masse forskjellige og inspirerende Influensere, og jeg har fått lov til å være med på den! Jeg kommer til å bli å se der flere ganger fremover, så det er bare å legge den til om du vil følge med meg gjennom dagen. 

Jeg håper det går bra med dere, jeg skal oppdatere dere på dagen min senere i dag! 

Dagen for ærender

God kveld!

Nå har vi akkurat kommet hjem etter litt av en hektisk dag her i Chelmsford. Dagen startet alt for sent for vårt tidskjema i dag, vi våknet nemlig klokken 11.. Riccardo var på stand by i dag, så planen var å få gjort så mange ting som mulig før han eventuelt ble bedt om å komme på jobb. Som sagt våknet vi klokken elleve i dag, og jeg er rimelig sikker på at det var lyden av at himmelen bare åpnet seg over oss som vekte meg. Fra ingenting ble det plutselig skikkelig uvær, og da fristet det veldig lite å gå ut av døren. Men etter en god frokost måtte vi bare komme oss ut, og første stopp var hos BMW for å se hva de kunne gjøre for å reparere bilen til Riccardo. Det ble selvfølgelig en del ventetid og vi fikk god tid til å titte på bilene som var der, og nå er det bestemt at vi kjører Riccardo sin bil hjem til Italia iløpet av de neste ukene, og rett og slett kjøper en bil som vi kan ha her i England. Det er mange regler om å ha en utenlandsk bil her, så da er det lettere å bare ha en egen bil her imens vi er bosatt her. Etter dette dro vi videre til frisøren, denne gangen var det ikke jeg som skulle klippe meg, men Riccardo. Det var en koselig liten frisørsalong som het Men in Town, og resultatet ble kjempe bra!!

Da jeg ryddet i går tømte jeg også mange av skapene for mat fra sist vi begge var her, vi dro begge to på ganske kort varsel, så det var mye som ikke var fjernet. Derfor ble det litt av en tur på matbutikken, vi bruker alltid for mye penger der (forbedringspunkt). Det ble en enkel middag i dag, kylling og ris. Jeg har som mål å bytte ut mye av det jeg spiser med sunnere alternativer, i håp om at magen min blir bedre av dette. Nå er det ikke sånn at jeg skal endre dietten min fullstendig, men som sagt prøve å ha en formening om hva jeg spiser. Potetgullskålen kan av og til erstattes med et fruktfat, smøret vi steker alt i kan erstattes med olje osv. Riccardo er allerede veldig flink med kosthold og han vet veldig mye om dette, så jeg prøver å lære. Jeg har aldri vært noe voldsomt usunn heller, men man kan alltid bli bedre på ting.

I dag har vi også rukket å dra på kino, vi måtte jo selvfølgelig se Løvenes konge! Jeg har hørt mye forskjellig om den filmen, og har vært veldig spent på å se den. Jeg har faktisk ikke sett Løvenes konge siden jeg var liten, så jeg har gledet meg så utrolig mye til å se den nye versjonen sammen med Riccardo. Vi ELSKET den begge to, det var skikkelig kult å se alt de hadde fått til med denne filmen.Jeg kan virkelig anbefale dere alle å se den! 

Nå ser jeg at klokken allerede har rukket å bli ett her, så nå skal jeg forte meg i seng! Det blir en dag med mye å gjøre i morgen også, så vi får prøve å stå opp litt tidligere i morgen.

 

– Jeg håper dere har hatt en fin dag, så hører dere fra meg i morgen.

Om du har noen innspill på innlegg du gjerne vil lese mer av, eller bare et spørsmål: ta kontakt på instagram

 

 

 

 

En dramatisk kveld

Heisann!

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med å pakke ut alle tingene mine fra koffertene, det tok sin tid.. Jeg har faktisk ikke vært her i England på veldig lenge, så det er mye å fikse her. Riccardo er allerede på jobb, så jeg tenkte jeg skulle overraske han med å ha vasket hele leiligheten til han kommer hjem. Jeg synes synd på han som måtte jobbe hele dagen i dag, for han måtte plukke opp meg på flyplassen klokken to i natt.. 

For flyet mitt var en time forsinket i går, noe som føltes veldig slitsomt siden det var så sent på kvelden. Gaten var stappfull, og jeg følte virkelig med alle foreldrene med små barn som måtte stå å vente. Jeg kjøpte meg en pose med nøtter, og satt meg et annet sted for å vente på boardingen da jeg fikk en melding av Riccardo om en mann som hadde angrepet bilen hans. Jeg ringte han selvfølgelig med en gang, men da stod han å pratet med politiet. Jeg ble utrolig stresset og ikke minst redd for om han var skadet, men heldigvis gikk alt bra med han. Hva som hadde skjedd fikk jeg egentlig ikke med meg før jeg hadde landet i England, dere kan tenke dere hvor stresset jeg var på flyet. Det viste seg at det var en mann som hadde gått å skreket på gaten og plutselig bestemt seg for å sparke i bilen til Riccardo, og han klarte faktisk å rive av hele speilet hans på venstre side. Bortsett fra speilet ble det noen store bulker foran på bilen. Riccardo var heldigvis ikke i bilen da dette skjedde, det er jeg veldig glad for. Da Riccardo kom ut var allerede politiet på stedet og de hadde klart å arrestere vedkommende, for det var nemlig ikke det eneste han hadde gjort denne kvelden. Det var mange mennesker og mye kaos. Vi våknet derfor i dag tidlig av at politiet stod på døren, det var nemlig MYE papirarbeid som måtte til. Heldigvis var de veldig hyggelige, og alt blir fikset på bilen allerede til uken. Kvelden som egentlig skulle være romantisk og koselig ble egentlig veldig merkelig og frustrerende. Jeg landet som nevnt tidligere ikke før klokken to på natten, og vi var veldig slitne begge to. Nå håper jeg at vi har brukt opp uflaksen vår for en stund fremover.

Nå skal jeg fortsette på vaskingen min her, så skal jeg oppdatere dere senere i kveld!

Ha en fin dag, så hører dere fra meg senere!

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese mer om, eller bare et spørsmål ; ta kontakt på instagram

I dag reiser jeg til..

England!!

Heisann dere!

Med tanke på at prøvene gikk så bra på torsdagen, og jeg nå har fått riktige medisiner reiser jeg endelig hjem til Riccardo i England! Som jeg gleder meg, vi har nesten ikke sett hverandre hele sommeren. Det må være noe av det lengste vi har vært fra hverandre noensinne.. Jeg har skikkelig sommerfugler i magen, det blir godt å være sammen igjen. Flyet mitt går ikke før klokken elleve i kveld, så jeg har god tid på meg til å pakke og fikse alle tingene mine. 

I dag har jeg vært en tur med mamma og broren min på et kjøpesenter i nærheten for å handle inn diverse ting vi trengte. Det var totalt kaos der, og vi innså fort at det var utrolig mye salg på hele senteret. Skal jeg være helt ærlig så liker jeg ikke å handle når det er så mye mennesker rundt meg, jeg blir skikkelig stressa av det. Så det ble ikke lange shoppingturen før vi bestemte oss for at vi måtte sette oss å ta en lunsj. Det er egentlig ikke noe som frister om dagen, så jeg tenkte egentlig at jeg bare skulle ta en smoothie til lunsj, men når vi først fikk satt oss endte jeg faktisk opp med en hamburger.. haha. 

Nå får jeg nesten begynne på pakkingen min! Med tanke på at Riccardo og jeg ikke har sett hverandre på lenge blir det dessverre ikke noen oppdatering på bloggen før i morgen igjen. 

 

– Jeg ønsker dere en god dag videre, så hører dere fra meg igjen i morgen!

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese mer om, eller bare et spørsmål ; Ta kontakt på instagram