Miniøya og familietid

 Hei dere!

 

I dag var det duket for tid med familien. Mamma, broren min og jeg fant ut at vi skulle ta med oss nevøen og niesen min på Miniøya festivalen på Tøyen i Oslo for litt kvalitetstid med familien. Det var et utrolig bra arrangement for barn, og det hele var lagt opp med stort fokus på miljø, noe jeg syntes var fantastisk. Det var så morsomt for hele konseptet var bygget opp på at det skulle være moro for både voksne og barn, og de klarte å gjennomføre det skikkelig bra.

Det første jeg tenkte da jeg kom inn var at det egentlig så ut som en ekte festival for det var fullt av partytelt, diverse scener med artister som spilte, og fullt av mennesker. Vi startet selvfølgelig dagen med en is hver, noe som falt veldig i smak hos de små. Vi fikk med oss diverse show på scenen, og vi tuslet egentlig rundt der hele dagen, og det var utrolig koselig. De var helt sinnsykt mye aktiviteter for de små, alt fra å lage sin egen superhelt drakt til store telt med ting å se på.

Som nevnt tidligere dreide de fleste aktivitetene seg om noe rundt miljøet, og hva vi skal gjøre for å ta vare på naturen. Blant annet å fiske opp søppel fra havet, kaste riktig søppel i riktig søppelkasse, og hvor viktig biene er for oss, og hvordan de lager honning. 

Det var gøy å se hvor engasjerte barna var, og det er helt klart noe jeg skal ta dem med på neste år også. Vi storkoste oss der, og etter noen timer dro vi videre inn til byen for å spise hamburger, etter stort ønske fra de små. Vi endte opp inne på Oslo city på Jenssens Bøffhus, jeg har faktisk aldri vært der før. Jeg var ikke så sulten etter all is og annet snop vi fikk i oss i løpet av dagen, så jeg spiste en grønn salat med bruschetta. Maten var veldig god og falt i smak hos alle.

Etter restaurant besøket dro en sliten gjeng hjem til broren min, der vi satt å så en film og slappet av. Det har vært en herlig dag, jeg elsker å tilbringe tid med tantebarna mine. Nå har jeg akkurat kommet hjem til mamma, og vi har slengt oss ned på sofaen med en stor skål med popcorn på bordet, og her skal vi ligge resten av lørdagskvelden.

– Jeg håper dere har hatt en fin dag, og at dere koser dere i kveld!

Om du har noen innspill til innlegg du gjerne vil lese, eller et spørsmål; ta kontakt på Instagram: Helenehillestad.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg