Uken som var

Heihei!

Da var det tid for enda en oppsummering av uken som var, så fort som tiden går.. Nå har vi allerede vært her en måned, og jeg skjønner ikke hvordan dagene kan ha gått så fort. 

 

Høydepunkt – Ukens høydepunkt er helt klart at vi har planlagt sommerferien, vi har foreløpig booket oss reiser til 5 forskjellige land, og som jeg gleder meg.. Det skal bli så deilig med sol og varme nå etter den lange vinteren!

 

Nedtur – En absolutt nedtur er at vi har innsett at vi ikke kan gå ut på kveldene her, hvertfall ikke jeg alene. Det er så merkelig å føle seg låst inne i leiligheten allerede klokken syv på kvelden. Det skjedde faktisk noe skikkelig ubehagelig med Riccardo her en natt da han kom hjem fra jobb. Parkeringsplassen vår er like ved en park, og det er mye forskjellige mennesker som henger der på nettene. Da han skulle gå opp mot leiligheten ble han først stoppet av en utrolig tynn dame som kom ut fra noen busker og så helt forskrekket ut. Hun gikk rett opp i ansiktet hans og sa at han ikke fikk lov til å skrike, og at hun ville ha penger. Riccardo er heldigvis ikke noe redd av seg, så han trasket videre. Da ble han stoppet rett på utsiden av leiligheten vår av en hjemløs mann som også hadde vært rimelig aggressiv på måten han spurte om penger på. 

I tillegg til alt dette så er det disse knivstikkingene rundt her, og de har fortsatt ikke tatt de som gjør det.. Det er ekkelt å ikke kunne føle seg trygg i sitt eget nabolag.

 

Matrett – Ukens matrett er helt klart fra favoritt restauranten min her i England, vi spiste middag der på mandagen – det var helt himmelsk! Jeg spiste ovnsbakt kylling med en hjemmelaget potetmos, en fantastisk soppsaus og grønnsaker! Jeg gleder meg allerede til å dra tilbake..

 

Tips – Jeg har fokusert masse på å øve på italiensken min, og det gjør jeg ved hjelp av appen Memrise. Det er en kjempe fin app som er helt gratis å bruke! Den er veldig variert i hva den lærer deg, og du lærer mye som kan være nyttig å vite på en eventuell reise. Jeg er kjempe fornøyd med den, og synes det er en enkel måte å lære et nytt språk på, virkelig å anbefale til deg som ønsker det!

 

Antrekk – Jeg ser at jeg faktisk ikke har tatt noen antrekksbilder denne uken her. Jeg elsker denne hvite denim jakken fra Zara, og jeg elsker skjerfet jeg bruker i håret her fra Topshop. 

 

Innkjøp – Jeg har kjøpt de kuleste skoene denne uken, så de er helt klart favoritten.

 

Bilde –  Bildet av Riccardo er helt klart en favoritt for meg.. men jeg liker også bilde nummer to..

 

Nå skal jeg gjøre det litt koselig her før Riccardo kommer hjem fra jobb, endelig skal vi spise taco! 

Ha en fin dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg