Autumn vibes

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en tur sammen med mamma i det fine været. Vi har gått å beundret alle de fine fargene på bladene og naturen som er så vakker akkurat nå på denne årstiden. Det er jo faktisk den perfekte tiden for å ta fine bilder utendørs på. Det var godt å komme seg en tur ut i frisk luft, jeg føler at jeg snart blir gal av å være her hjemme, haha.

Planene for kvelden er å ta en tur på matbutikken for å handle inn litt div vi trenger for de neste dagene, så skal jeg nok bare ta det rolig å se på en film sammen med mamma i kveld. Jeg har store planer om å kjøpe inn masse godteri til oss, tenne stearinlys og fyre i peisen i kveld – da koser vi oss skikkelig! Forhåpentligvis får jeg også fortsatt på genseren som jeg lager til moren til Riccardo i julepresang også. Jeg gjorde nemlig en feil i går som jeg ikke vet helt hvordan jeg skal rette opp i, så jeg skal prøve å overbevise mamma om å gjøre det for meg.

De siste dagene har jeg hatt skikkelig lyst til å begynne å pynte til jul, men jeg prøver å fortelle meg selv at det er litt for tidlig enda. Jeg liker egentlig ikke å begynne å pynte før i desember for da føler jeg liksom at det er ordentlig jul, men i år klarer jeg nesten ikke å vente. Jeg skal nok vente til slutten av november med pyntingen, men det er mulig jeg tjuvstarter litt med julebaksten i år.. Noe må man jo kunne unne seg, hehe.

Ha en fin dag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg